Вівторок, 30.04.2024, 19:38
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Червень » 23

Шановні державні службовці, вітаю вас з професійним святом!

      Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

      Державна служба є реальним провідником ідей державності. Вона має бути правовою, чітко організованою, соціально орієнтованою, ефективною. Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє країни.

        Запорукою успішного виконання намічених цілей є ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.

        Щиро бажаю всім витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі. Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.

         Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергі ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: bil-rada | Дата: 23.06.2014 | Коментарі (0)

Основною темою, якою просякнуте сьогоднішнє суспільно-політичне життя у державі, є обговорення змін до Конституції України в частині децентралізації державної влади та реформи місцевого самоврядування. Так, 20 червня відбулася обласна нарада з питань децентралізації державної влади та реформи місцевого самоврядування. Участь у ній взяли перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Симчишин, голова обласної ради Іван Гончар, директор з питань науки та розвитку Інституту громадського суспільства Анатолій Ткачук, голова районної ради Людмила Янишина.
Як зазначив Олександр Симчишин, це питання є одним з найбільш обговорюваних на сьогоднішній день питань. «Ми розуміємо, аби країна рухалася вперед, необхідно провести системну і серйозну реформу місцевого самоврядування. Яка має передбачати адміністративно-територіальну та бюджетну реформи. Адже органи місцевого самоврядування мають недостатню кількість повноважень. Дуже багато дублюючих функцій з органами виконавчої влади», - акцентував посадовець.
Розмов наразі ведеться дуже багато про те, яким чином реформувати місцеве самоврядування. Мова йде і про префектури, і про представництва Президента.
Аби дізнатися про Концепцію місцевого самоврядування, зокрема бачення Анатолія Федоровича, а також з’ясувати, які є думки з цього приводу в представників органів державн ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: bil-rada | Дата: 23.06.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини