Вівторок, 30.04.2024, 14:58
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Червень » 06

06 червня 2014 року  відбулася нарада з сільськими та  селищними головами. Участь у зібранні взяла заступник голови районної ради Віра Васильчук. На нараді йшлося про ряд важливих питань, що стосуються забезпечення життєдіяльності громад  району. Так, сільські та селищні голови обговорили питання пошуку шляхів та додаткових джерел наповнення місцевого бюджету, змін до Конституції України в частині децентралізації влади, організації обслуговування населення Центром надання адміністративних послуг та питання цивільного захисту населення.

    Про стан виконання  дохідної частини місцевого бюджету та з пропозиціями щодо    більш ефективного використання  можливостей наповнення місцевих бюджетів, розширення  їх дохідної бази та підвищення  фінансового забезпечення виконання власних повноважень органами місцевого самоврядування виступив начальник управління фінансів Віталій Моцюк.  Він повідомив, що за 5 місяців поточного року дохідна частина бюджету виконана на 105 %, однак наразі сільські та селищні ради не використовують усіх можливостей  для наповнення бюджету.  Так, одним із вагомих видів податкових надходжень є плата за землю. Проте в районі мають місце факти використання сільськогосподарських угідь без правоустановчих документів, що суперечит ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: bil-rada | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

  Шановні журналісти!

     Прийміть найтепліші слова привітання з нагоди вашого професійного свята – Дня журналіста. Робота представників засобів масової інформації дуже відповідальна і цікава. Завдяки вам ми вчасно отримуємо найсвіжіші новини та інформацію про економічне, культурне і спортивне життя району. Ви вносите значний вклад у розвиток духовного життя, виховання патріотизму, моральних цінностей, прав і свобод громадян.
Шановні журналісти! Дякуємо вам за плідну співпрацю! Бажаємо невичерпної енергії, втілення у життя всіх задумів і планів. Нехай ваша робота супроводжується успіхом, натхненням і творчим азартом. У сюжетах і рубриках буде побільше добрих слів і хороших новин! Бажаю, щоб ваша діяльність ніколи не перетворювалася на рутинне ремесло, а завжди була сповнена творчих злетів. Миру вам, удачі, здоров’я!


       З повагою, голова районної ради                                  Л.Янишина

Переглядів: 405 | Додав: bil-rada | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

Відповідно до плану роботи районної дитячої організації «Сузір’я» 05 червня 2014 року в приміщенні Будинку творчості школярів відбувся зліт команд дитячої організації. Прибули представники з  22 загальноосвітніх закладів району (96 сузірчат).

  Командири прозвітували голові ради командирів про роботу за 2013 -2014 навчальний рік.

  Голова ради командирів Кащук Христина у своєму звіті зазначила, що районна дитяча організація «Сузір’я» - це організація, яка об’єднує шкільні дитячі організації навчально – виховних закладів району, діє у відповідності до Конституції України, Конвенції ООН про права дитини, Закону України «Про молодіжні та дитячі громадські організації». Вона доповіла про цілий ряд масових заходів, які були проведені у навчальному році.

 Директор БТШ Лариса Ковальчук подякувала присутнім за активну життєву позицію та висловила надію на те, що саме вони є майбутнім нашої держави.

  Підсумком заходу було вручення подяк найактивнішим учням та їх наставникам.

Переглядів: 405 | Додав: bil-rada | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини