Понеділок, 29.04.2024, 15:48
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 2 » З нагоди Всесвітнього дня інформації
12:46
З нагоди Всесвітнього дня інформації

З нагоди Всесвітнього дня інформації працівники районної бібліотеки провели день інформації на тему: „У інформаційному просторі України”.

Основними центрами інформації були і залишаються бібліотеки, які покликані збирати і зберігати всі можливі носії інформації та надавати можливість доступу до цієї інформації всім користувачам, а особливо учнями, студентами. Світовою тенденцією стає перехід на цифрові технології, розвиток високошвидкісного Інтернету і мобільного зв'язку, що змінило наше уявлення про можливості людини в сучасному світі, змінило відносини, традиції, історію, змінило суспільство.

Мета проведеного заходу - усвідомлення того, що інформаційне суспільство має бути глибоко інтелектуальним та високоморальним,  де б усі керувалися засадами демократії, гуманізму, де була б висока громадянська свідомість, віра в національні і загальнолюдські цінності.

В плані дня інформації:

·        Огляд літератури біля книжково – ілюстративної виставки: «Велична і свята, моя ти Україно».

·        Інформаційне повідомлення про святкування Всесвітнього дня інформації.

·        Знайомство з інформаційними сайтами.

Працівники методично – бібліографічного відділу районної бібліотеки організували прес – дайджест : «У інформаційному просторі України» для учнів 9 – Б класу та 10 - гімназія Білогірського НВК.

Прес-дайджест складався з трьох розділів.

У першому - „Бібліотека і інформаційний простір України" де було висвітлено головні напрями культури спілкування в Інтернеті, орієнтації в інформаційному просторі України.

 У другому розділі читачам була представлена тематична викладка «Інформаційний простір та сучасна українська книга» на якій представлені нові друковані видання: книги «Україна – хронологія розвитку», М.М. Максимович «У пошуках омріяної України», В.Д.Малаков «Мальовнича Україна», Ю.Шаповал «Держава»(ілюстрована енциклопедія України), «Україна», В. Янукович «Як в країні дальше жити» і ін., а також періодичні видання: «Офіційний вісник Президент України», «Закони України», «Урядовий кур’єр», «Голос України», «Молодь України».

У третьому розділі було висвітлено інформацію про бібліотечні ресурси – зведений каталог періодичних видань, електронна база даних районної бібліотеки, друковані видання, краєзнавча інформація.

 

                 

 

Переглядів: 414 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини