Понеділок, 29.04.2024, 12:51
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 16 » Про звернення депутатів Білогірської районної ради до Президента України щодо суспільно-політичної ситуації, яка склалася у державі
13:38
Про звернення депутатів Білогірської районної ради до Президента України щодо суспільно-політичної ситуації, яка склалася у державі

РІШЕННЯ

двадцять першої сесії

шостого скликання

                            від  06 грудня  2013 року №1-21/2013

смт.Білогір’я

 

Про звернення депутатів Білогірської районної ради

до Президента України щодо суспільно-політичної ситуації,

яка склалася у державі

 

            Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

 

ВИРІШИЛА:

            Звернутись до Президента України щодо невідкладного реагування на критичну суспільно-політичну ситуацію, що склалася в країні після 29 листопада 2013 року (текст звернення додається).

 

                        Голова ради                                                  Л.Янишина


ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Білогірської районної ради шостого скликання

до Президента України щодо суспільно-політичної ситуації,

яка склалася у державі

 

            Ми, депутати Білогірської районної ради шостого скликання, вкрай стурбовані перебігом суспільно-політичної ситуації, яка склалась в Україні і категорично засуджуємо будь-які насильницькі дії проти мирних зібрань громадян. Особливе занепокоєння  викликає існуюча на сьогодні можливість подальшої ескалації цього конфлікту.

            У цій ситуації, усвідомлюючи відповідальність перед виборцями району, ми не можемо залишитися осторонь цих подій. Білогірщина завжди була, є та має залишатися регіоном стабільності та зваженості рішень.  Наголошуємо,що відповідно статті 3 Конституції України «Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утворення і забезпечення прав і свобод  людини є головним обов’язком держави». І цих конституційних принципів всі мають  беззастережно дотримуватись.

            Прагнення українського суспільства до тісної співпраці з Європейським Союзом  цілком закономірне. Адже, окрім безсумнівних економічних та політичних  виграшів,  цей крок засвідчить цивілізаційний вибір українського народу на користь європейських цінностей. Адже саме вони передбачають повагу до громадянських свобод, розвиток вільного ринку та конкуренції. Підписання асоціації з ЄС дозволить нам подолати найбільшу біду України – корупцію.

             Дотримуючись європейських демократичних принципів та керуючись прагненнями збереження миру та спокою в українському суспільстві, ми звертаємося до Президента України В.Ф. Януковича, як гаранта Конституції України:

1.       Вжити усіх заходів по незастосуванню сили проти мирних зібрань громадян, не допустити введення надзвичайного стану та дати оцінку членам Кабінету Міністрів України, які відповідальні за призупинення євро інтеграційних  процесів та жорстокий розгін мирної демонстрації.

2.       Продовжити євроінтеграційний курс України та вжити всіх необхідних заходів для забезпечення підписання найближчим часом Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом.

3.       Взяти під  особистий контроль розслідування побиття студентів на Майдані.

 

 

Прийнято на черговій 21 сесії

Білогірської районної ради шостого скликання

6 грудня 2013 року



 

 

Переглядів: 466 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини