Понеділок, 29.04.2024, 11:23
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Лютий » 07

     07 лютого 2013 року в районній раді відбулась зустріч із адміністрацією Білогірської центральної районної лікарні.
     Головний лікар районної лікарні Валентин Навроцький проінформував учасників зустрічі про необхідність створення в районі пункту невідкладної медичної допомоги для дорослого та дитячого населення та про необхідну реорганізацію Ямпільської дільничної лікарні і про створення в районі комунального закладу «Білогірський районний центр первинної-санітрної допомоги».
     В зустрічі взяли участь голова районної ради Людмила Янишина, заступник голови районної ради Віра Васильчук, заступник голови районної державної адміністрації Олександр Примак.
     Учасники зустрічі обмінялись думками по кожному із розглянутих питань.
Переглядів: 468 | Додав: bil-rada | Дата: 07.02.2013

     В районній дитячій бібліотеці 6 лютого проведено заняття по формуванню інформаційної культури школярів під назвою «Твої орієнтири у виборі книг». На занятті приймали участь учні 5-А класу з класоводом Буринською Тетяною Григорівною Бібліотекар відділу 5-9 класів Колесник Н.Д. познайомила учнів із бібліотечно-бібліографічною класифікацією, навчила нею користуватися, з’ясували що означає поняття «класифікація», яке значення для наукової діяльності людини має класифікація.
     Колесник Н.Д. розповіла учням про необхідні кожній бібліотеці каталоги що служать посередником між книгою та читачем, що каталоги є алфавітний і систематичний, до якого звернутися залежить від того, що знає читач про книгу. Бібліотекар провела конкурси та вікторину «Я бібліограф». Активними себе показали: Савочка Тарас, Козак Максим, Марчук Андрій, Красовський Дмитро, Кульба Даря, Копачевська Анастасія, Береговська Олена, Столковський Артем.
     Діти ознайомилися з книжковою виставкою «В полоні мудрих книг», новинками літератури, газет і журналів.
Переглядів: 492 | Додав: bil-rada | Дата: 07.02.2013

     Чи є на світі людина, яка хоча б раз у житті не мандрувала дивовижною країною казок. Напевно, ні. У дитинстві всі мріють познайомитись з добрими феями, гномами або чарівником. Кожен мріє мати чарівну паличку, богатирську силу або казкову вроду. З казки ми вчимося, як на світі жити, тому що казка-це глибокий колодязь мудрості, який неможна вичерпати, він завжди сповнений розуму, доброти.
     У районній бібліотеці для дітей було проведено День казки, присвячений 385-річчю з дня народження французького казкаря Шарля Перро. На свято завітали учні 2-Б класу-класний керівник Белінська В.І. Для читачів бібліотекар Басюк Р.В. підготувала цікаву і доступну розповідь про життя письменника-автора їх улюблених казок: «Кіт у чоботях», «Червона шапочка», «Хлопчик-Мізинчик».
     Діти із задоволенням відповідали на запитання літературної вікторини «Відгадай, з якої
це казки?», називали своїх улюблених героїв, переглядали книги представлені на книжковій виставці «Світ казок Шарля Перро», брали участь у конкурсі «Моя улюблена казка Шарля Перро», діти не просто переказували казки, але й ділилися своїми думками про них.
     Справжнім подарунком для маленьких відвідувачів бібліотеки став перегляд мультфільмів за мотивами казок найулюбленішого казкаря дітей всього світу.
Переглядів: 517 | Додав: bil-rada | Дата: 07.02.2013

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини