П`ятниця, 03.05.2024, 11:54
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Червень » 15
      Напередодні святкування Дня медичного працівника в усіх куточках нашого краю відбуваються урочистості. Сьогодні 15 червня у районному будинку культури працівників охорони здоров’я Білогірського району привітали заступник голови районної ради Віра Васильчук, заступник голови райдержадміністрації Олександр Примак, депутат районної ради, головний лікар Білогірської ЦРЛ Валентин Навроцький.

        У вітальному слові Віра Леонідівна від імені депутатів районної ради звернулась до медичних працівників району зі словами подяки за їхню благородну щоденну працю сповнену милосердя, гуманізму і жертовного служіння людям, наголосила, що питання медичного обслуговування населення та розвитку медичної галузі є одним із пріоритетних і знаходиться в центрі уваги районної ради.

     Грамотами Хмельницької обласної ради за багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров'я, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у надання медичної допомоги населенню області, чуйність і милосердя та з нагоди Дня медичного працівника нагороджені дільничний терапевт поліклінічного відділення Білогірської ЦРЛ Ясенова Ніла Миколаївна та завідувач поліклінічним відділенням Білогірської ЦРЛ Поторока Орест Павлович. ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Додав: bil-rada | Дата: 15.06.2012 | Коментарі (0)

Шановні лікарі, медсестри, санітарки та ветерани медичної служби району!

Ваша професія – одна з найблагородніших, найпочесніших. Ви щодня, щомиті стоїте на варті здоров’я населення нашого району, професійно виконуєте покладені на вас обов’язки. Де вмінням, а де чуйним ставленням-розрадою ви допомагаєте людям долати важкі недуги, повертаєте їх до здоров’я, до життя. За це вам любов і шана вдячних пацієнтів.
Тож від усього серця вітаємо вас з професійним святом і бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.
Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!
Зі святом вас! Щастя вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!
 
О.Мельничук,                                                           Л.ЯНИШИНА,
голова районної державної адміністрації                    голова районної ради
... Читати далі »
Переглядів: 719 | Додав: bil-rada | Дата: 15.06.2012 | Коментарі (0)

Нові тенденції у сфері соціальних комунікацій, процеси формування інформаційного суспільства привели до трансформації бібліотеки і змусили здебільшого змінити і головні принципи діяльності установи. Проте бібліотеки залишаються носієм книжково-документальної культури, а їх завданнями  так і залишаються всебічний розвиток особистості за допомогою друкованого слова. Аби збагатити книгозбірні Білогірського району, обласний благодійний фонд «Калиновий щлях» ініціював акцію «Подаруй бібліотеці книгу».
Головним болем для бібліотечних працівників на протязі останніх декількох років залишається проблема з поповненням книжнових фондів установ новими виданнями. Та жителям Білогірського району це питання допоміг вирішити обласний благодійний фонд «Калиновий щлях» при підтримці Миколи Вельми, першого заступника голови земляцтва «Хмельниччина в Києві», який допоміг передати у бібліотеку 420 примірників книг
    Галина Мартинюк, директор централізованої бібліотечної сітки, каже: «Дійсно, проблема з поповненням новими виданнями книжкового фонду є. Звертаємося до районної влади аби виділяли кошти на поповнення книжнових фондів, а також просимо меценатів та жителів району подарувати для бібліотеки книгу. Приємно, що установи краю білих гір поповняться новими екземплярами літератури. Щиро дякуємо М.Вельмі за такий подарунок». ... Читати далі »
Переглядів: 651 | Додав: bil-rada | Дата: 15.06.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини