П`ятниця, 03.05.2024, 15:09
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Червень » 15 » Акція "Подаруй бібліотеці книгу"
08:24
Акція "Подаруй бібліотеці книгу"
Нові тенденції у сфері соціальних комунікацій, процеси формування інформаційного суспільства привели до трансформації бібліотеки і змусили здебільшого змінити і головні принципи діяльності установи. Проте бібліотеки залишаються носієм книжково-документальної культури, а їх завданнями  так і залишаються всебічний розвиток особистості за допомогою друкованого слова. Аби збагатити книгозбірні Білогірського району, обласний благодійний фонд «Калиновий щлях» ініціював акцію «Подаруй бібліотеці книгу».
Головним болем для бібліотечних працівників на протязі останніх декількох років залишається проблема з поповненням книжнових фондів установ новими виданнями. Та жителям Білогірського району це питання допоміг вирішити обласний благодійний фонд «Калиновий щлях» при підтримці Миколи Вельми, першого заступника голови земляцтва «Хмельниччина в Києві», який допоміг передати у бібліотеку 420 примірників книг
    Галина Мартинюк, директор централізованої бібліотечної сітки, каже: «Дійсно, проблема з поповненням новими виданнями книжкового фонду є. Звертаємося до районної влади аби виділяли кошти на поповнення книжнових фондів, а також просимо меценатів та жителів району подарувати для бібліотеки книгу. Приємно, що установи краю білих гір поповняться новими екземплярами літератури. Щиро дякуємо М.Вельмі за такий подарунок».
Отож, до бібліотечних устнов району надійде історична та дитяча література. Члени фонду завітали до устнови аби передати літературу керівництву районної бібліотеки та запевнили, що подібні акції роводитимуть регулярно.
Переглядів: 652 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини