Неділя, 28.04.2024, 00:47
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Січень » 19
Який закон про ринок землі потрібен Україні?
     Парламент готується в черговий раз розглядати законопроект про ринок землі. Експерти та майбутні учасники ринку розповіли "Главреду", яким вони хотіли б бачити цей закон.
     Під кінець 2011 року Верховна Рада виконала процедуру, що стала вже традиційною, щодо продовження мораторію на торговельні операції з землею сільськогосподарського призначення. Відповідно до прийнятого закону, до 1 січня 2013 р. сільгоспугіддя не підлягають відчуженню, також не може змінюватися їх цільове призначення. Обґрунтування теж традиційне - відсутність належної законодавчої бази, що регулює відносини на ринку землі. За рік, що залишився, нашим законодавцям належить її підготувати.
     10 січня з дванадцятої дня і до восьмої вечора комітет Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин обговорював проект закону №9001-д "Про ринок земель". Було розглянуто, як повідомив "Главреду" завідувач секретаріатом комітету Олександр Старинець, 1335 поправок. На 12 січня призначено голосування по законопроекту, однак чи відбудеться воно, поки що жоден з членів аграрного комітету точної відповіді дати не може. У той же час спікер Верховної Ради Володими ... Читати далі »
Переглядів: 536 | Додав: bil-rada | Дата: 19.01.2012 | Коментарі (0)

     Напередодні Дня Соборності Білогірським історико-краєзнавчим музеєм спільно з районною бібліотекою та КП Білогірська кіномережа був проведений захід, присвячений ухваленню Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної республіки.
    У заході взяли участь учні 10-А класу Білогірського навчально-виховного комплексу. На початку всі переглянули документальну стрічку з циклу "Невідома Україна”, яка носить назву "Трикутник смерті”. Дуже короткою була історія щойно створеної вільної країни. Затиснута з трьох боків – більшовицькими, польськими військами та військами добровольчеської армії – молода українська держава зникла з карти землі у 1919 році. Але сама ідея незалежності продовжувала жити в серцях українців.
     Так, на жаль, народу України не вдалося реалізувати свій історичний шанс більш як сто років тому. Вона ще довго залишалася бездержавною, роз’єднаною етнічно, роздертою територіально, понівеченою національно. Втрата такої омріяної державності перетворила соборність українських земель на ідеал, одвічне бажання…

... Читати далі »

Переглядів: 661 | Додав: bilcinema | Дата: 19.01.2012 | Коментарі (0)


    Переддень останнього свята в різдвяному циклі став знаменним для Білогірського району в тому плані, що дві школи – Перерослівська й Хорошівська – отримали шкільні автобуси для підвезення учнів у рамках державної програми. Кожен із новеньких транспортних засобів, без яких якісний навчальний процес наразі не уявляється, коштує 360 тисяч гривень. Автобуси обладнані всім необхідним, сучасні й високоекономні. Відтепер школярам із навколишніх сіл не доведеться перейматися, як дістатися в клас.
    Радість педагогічних та учнівських шкіл, які отримали від держави щедрі подарунки, розділив голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха (він і перерізав символічні стрічки перед дверима нових автівок), голова районної ради Людмила Янишина, голова районної державної адміністрації Валентин Заріцький, інші обласні та районні керівники, представники громадськості.

     – Освіта, як і інші галузі, – сказав Василь Степанович, – зараз знаходиться на шляху реформування, в основі якого створення таких умов для навчання й вихов ... Читати далі »
Переглядів: 676 | Додав: bil-rada | Дата: 19.01.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини