Четвер, 02.05.2024, 20:16
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Грудень » 5 » Напередодні Міжнародного дня інвалідів
16:47
Напередодні Міжнародного дня інвалідів
     Напередодні Міжнародного дня  інвалідів в приміщенні районної бібліотеки для дорослих відбувся захід для дітей з особливими потребами організований працівниками реабілітаційного центру «Промінь надії» та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На захід завітали заступник голови районної ради Віра Васильчук, голова райдержадміністрації Валентин Заріцький, священники Української Православної Церкви отець Олексій і отець Степан. Гості говорили дітям теплі слова та дарували подарунки.

    Відзначення Міжнародного дня людей з особливими потребами – дань  шани суспільства та нагадування всім про обов'язок перед цією категорією  людей, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Діти з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.
     Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч з нами живуть діти з особливими потребами , і вони потребують допомоги і уваги.

   Цього ж дня заступник голови районної ради В.Васильчук та голова райдержадміністрації В.Заріцький відвідали і будинок-інтернат для одиноких та престарілих громадян і вручили мешканцям будинку-інтернату подарункові набори, а аматори художньої самодіяльності РБК подарували одиноким пристарілим гарний настрій музичними вітаннями.
      До речі, подарунки в цей день отримали ветерани, інваліди, які в цей час перебувають на стаціонарному лікуванні в центральній районній лікарні.

Переглядів: 503 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини