Субота, 27.04.2024, 05:23
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Вересень » 18

Хмельниччина стала першою серед областей України з представлення Третьої фази Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» за підсумками успішного його втілення в регіоні у двох минулих етапах.

Регіональний семінар з представлення Третьої фази спільного проекту Європейського союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» відбувся 17 вересня цього року, яке провів голова обласної ради Іван Гончар.

 

У заході взяли участь міжнародний менеджер Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Джейсінгх Сах, спеціаліст з розвитку громад Проекту Олена Рудич, голова облдержадміністрації Леонід Прус, представники районних рад та райдержадміністрацій, обласних управлінь, громадського та приватного секторів.

Мета семінару – закликати територіальні громади області до активної участі у Третій фазі Проекту та ознайомити з конкретними кроками з впровадження чергового етапу.

«Зустріч в рамках здійснення на Хмельниччині Пр ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: bil-rada | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

Дороги. Камінь спотикання: майже в прямому значенні цього слова – для водіїв та пішоходів; в переносному – для тих, в кого має боліти голова за стан шляхів. Цілковитою аварійністю відзначається переважна частина доріг в країні. У нас в районі, без перебільшення, оновлення потребує все шляхове господарство. Досягти цього – щось з області фантастики. Але десь підсипати, щось підлатати, щось порівняти реально. Якщо для цього є бажання, насамперед, в очільника громади, яка користується своїми дорогами, тобто дорогами комунальної власності. Сьогодні ми не будемо аналізувати загальну картину ініціативності, господарності та відповідальності сільських та селищних голів. Скажемо, наприклад, про Мокроволянську сільську раду, де на днях вдалося побувати разом із заступником голови районної ради Вірою Васильчук. Тутешній сільський голова Любов Белінська розповіла, що буквально вчора на території сільської ради працювала комісія в складі фахівців відповідних служб, які оцінювали масштаби роботи на сільських вулицях, визначали першочергові завдання. Навіть підрядчика вже визначили: ним став наш райавтодор, очолюваний Анатолієм Гончаруком. Фахівці цього підприємства розпочали роботи на вулиці Вербовій, яка давно не бачила ремонту, а ремонту потребувала неабияк.

– На цю дорогу, – мовить сільський голо ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: bil-rada | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини