Четвер, 25.04.2024, 05:36
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Вересень » 23

У Білогірському  БТШ  відбулася щорічна конференція районної дитячої організації «Сузір’я» . У конференції прийняли участь 87 членів районної дитячої організації,  педагоги – організатори та відповідальні за роботу дитячих організацій та об’єднань у школах.

Директор БТШ Л.П.Ковальчук привітала усіх учасників зібрання та побажала плідної праці, цікавих справ та успіхів у всіх починаннях.

Методист по роботі з дитячими організаціями Кручик І.В. проаналізувала план роботи районної дитячої організації «Сузір’я» на 2014 – 205 навчальний рік, який був  затверджений одноголосно.

Учні М.Боровицького , Хорошівського, Гулівецького, Дідковецького , Миклашського навчального закладу доповіли   «Про  роль шкільної дитячої організації у 2013 -2014 навчальному році».

Також на  порядок денний конференції були винесені питання  про вибори членів районної ради старшокласників та координаційної ради дитячої організації.

Після закінчення конференції відбулося районне свято «З Україною в серці», приурочене до Всеукраїнської компанії «Го ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: bil-rada | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

22 вересня — День партизанської слави України. Він був заснований у зв'язку зі святкуванням 60-ї річниці існування підпільно-партизанського руху в Україні.   Президентським указом від 30 жовтня 2001 року День партизанської слави України був призначений офіційним державним святом.
         День партизанської слави України покликаний висловити всенародну повагу до всіх захисників Батьківщини, які в роки Великої Вітчизняної війни боролися за свободу і мир в глибокому тилу. Партизани нерідко працювали в оточенні ворожих військ, при цьому не шкодуючи власного життя і не знаючи страху. На території Білогірського ( тоді Ляховецького ) району діяв партизанський загін, яким командував  член Ляховецької підпільної організації, керівник партизанської групи села В’язовець К. Божевський. Патріоти – підпільники із знанням справи вели нещадну боротьбу з окупантом, підтримуючи регулярну армію.  А тому  День партизанської слави України — лише мала частина того, що може зробити сучасне покоління для людей, які колись належали до партизанських загонів.
          22 вересня, пам’ять про партизанів – підпільників Білогірщина вшанувала покладанням квітів до пам’ятників загиблим воїнам, могил, де поховані  партиз ... Читати далі »

Переглядів: 476 | Додав: bil-rada | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – обов’язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного жителя нашої рідної України. Лісу потрібний мудрий, дбайливий і виважений господар.

Напередодні Дня працівників лісу заступник голови районної ради Віра Васильчук завітала до працівників комунального господарства районної ради "Орлан", яке вже багато років очолює Володимир Юрчук.

Зі словами вдячності звернулася до присутніх Віра Леонідівна та кращим працівникам підприємства було вручено Грамоти районної ради.

Переглядів: 394 | Додав: bil-rada | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини