Четвер, 28.03.2024, 16:09
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Вересень » 20

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників лісу!

Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни.

Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд Білогірщини і України загалом, ви забезпечуєте надійний захист земельних угідь, поліпшуєте екологічний стан довкілля, нарощуєте випуск продукції лісового господарства.

Велика вдячність вам, шановні працівники та ветерани лісового господарства, за невтомну працю і самовідданість. Сердечно бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, миру, добра і достатку.

З повагою,

голова районної ради                                              Людмила Янишина

Переглядів: 383 | Додав: bil-rada | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Науковці, виробники лікарських засобів, аптекарі, провізори, дистриб'ютори фармацевтичної продукції, працівники закладів, які здійснюють контроль за якістю ліків, – усі ви своєю працею робите неоціненний внесок у збереження здоров'я нації.

Відповідальність, яка лягає на ваші плечі, завжди була високою, а місія, яку ви виконуєте, – благородною.

Ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання і динамізм поєднуються із щирим співчуттям до людей, милосердям та благодійністю у кращих гуманітарних традиціях.

Зичу вам успіхів у реалізації сміливих ідей і планів. Нехай людська пошана буде подякою за плідну працю. Бажаю усім, хто робить внесок у розвиток фармацевтичної галузі, нових ідей, здобутків, міцного здоров'я, особистого щастя, мирного неба і вдячності людей за вашу доброзичливість, уважність та професіоналізм.

З повагою,

голова районної ради                                                   &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: bil-rada | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

     У приміщенні районного центру зайнятості  19  вересня   2014 року о 10.00 год. з ініціативи районного центру зайнятості  за участю першого заступника голови районної державної  адміністрації Бельцика І.М.,  начальника відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого апарату  районної ради Лісовика В.О., начальника центру соціальної служби для сімї та молоді Панчохи С.К., начальника Білогірського районного сектору Управління Державної міграційної служби Кузьменко А.Г., головного спеціаліста управління соціального захисту Бухонської Л.В., голів сільських (селещних) рад та спеціалістів центру зайнятості  відбулося засідання „круглого столу” на тему: „ Забезпечення гарантій зайнятості та соціального захисту громадян України, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів антитерористичної операції ”.

      Під час “круглого столу” було розглянуто стан вирішення проблемних питань та всебічної підтримки осіб, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції Донецької та Луганської областей.  У своєму виступі директор центру зайнятості Л.П.Тищук наголосила: основне завдання служби зайнятості – сприяння працевлаштув ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: bil-rada | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини