Вівторок, 30.04.2024, 12:24
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Травень » 15

Травень місяць у Білогірській школі мистецтв розпочався насиченими  мистецькими заходами.

    Учениця художнього відділу філії смт. Ямпіль Вікторія Ковбасовська приймала участь у I-му Відкритому конкурсі-пленері «Замковий етюд», який проводився в м. Кам′янець - Подільський 2-3 травня, де була нагороджена грамотою і дипломом з відзнакою.

     В конкурсі приймали участь понад 200 учасників. Білогірській школі мистецтв було видано сертифікат, який підтверджує участь у встановленні рекорду України «Найдовша дитячо-юнацька стріт-арт галерея «Мости єднання».

      7 травня учнівський хоровий колектив приймав участь у першому турі обласного огляді-конкурсі хорових колективів, присвяченому 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка в м. Нетішин.

       Компетентним журі було відмічено вдалий репертуар колективу, манеру виконання, керівника Гоцак Сніжану Петрівну.

Переглядів: 411 | Додав: bil-rada | Дата: 15.05.2014

14 травня 2014 року координатор Хмельницького обласного ресурсного центру громад Ігор Клепач, начальник відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого апарату районної ради Володимир Лісовик, Хорошівський сільський голова Валерій Ващук побували у Степанівській ЗОШ 1-11 ступенів.

Голова громадської організації Валерій Васюк розповів про стан виконання робіт по завершенню мікропроекту громадської організації в рамках Проекту ЄС/ПРООН»Місцевий розвиток орієнтований на громаду».

Керівництву громадської організації була надана практична допомога у підготовці подання звіту після завершення робіт по виконанню мікропроекту.

Переглядів: 397 | Додав: bil-rada | Дата: 15.05.2014

     Нещодавно голова районної ради Людмила Янишина, заступник голови районної ради Віра Васильчук та Білогірський селищний голова Анатолій Денисюк відвідали Білогірський дошкільний навчальний заклад №1 "Сонечко". Керівництво району спілкувались із завідуючою садочком Тетяною Рачок та колективом навчального закладу. Приємно здивували працівники закладу облаштованим у приміщенні садочка музеєм. Адже дітей у дошкільному закладі потрібно знайомити  з побутом нашого народу як у минулому, так і на сучасному етапі. Діти повинні знати (впізнавати, розрізняти) українські національні іграшки, національний (традиційний та регіональний) одяг, взуття, посуд, предмети побуту та хатнього інтер'єру, подвір'я. Треба розвивати у дітей інтерес до української національної обрядовості, народних свят, ігор, народних прикмет, народної творчості, національного мистецтва, народних промислів. Саме завдяки такому музею педагоги мають можливість краще та доступніше працювати з малятами, адже у всіх дошкільних закладах України приділяється значна увага вихованню у дітей любові до Батьківщини, шанобливого ставленця до родини, поваги до народних традицій і звичаїв, державної та рідної мови, національних цінностей українського народу.< ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: bil-rada | Дата: 15.05.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини