Вівторок, 30.04.2024, 14:52
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Травень » 08

Дорогі ветерани! Шановні жителі Білогірщини!

Вітаємо вас із світлим  Днем Перемоги! Сьогодні ми віддаємо данину поваги й шани усім, хто на фронті і в тилу ворога героїчно і самовіддано боровся  проти фашистів, хто пережив трагічні часи окупації та неволі, тим, хто вершив бойові та трудові подвиги. Роки, що минули, не зітруть у нашій пам’яті героїзм та мужність воїнів, безсмертний подвиг яких є і завжди буде прикладом  для теперішніх і наступних поколінь. Непрості часи переживаємо ми сьогодні. І це не дає можливості сповна, як ви того заслуговуєте, дорогі ветерани, віддати вам належне. Які б політичні вітри не віяли над Україною, які б дискусії не точилися на мітингах, у засобах масової інформації – перемога у Великій Вітчизняній війні, пам’ять про неї залишиться в наших серцях, як символ братерства, слави та єдності нашого народу. Ми віримо в те, що ваша життєва мудрість, неабиякий досвід допоможуть нам подолати всі труднощі, які випали на долю України, об’єднати людей різних політичних поглядів  задля збереження цілісності та єдності України.

Щиросердечно вітаємо усіх жителів Білогірського краю зі святом Перемоги. Міцного здоров’я, благополуччя, добра, миру і спокою вам і вашим родин ... Читати далі »

Переглядів: 612 | Додав: bil-rada | Дата: 08.05.2014

    

На передодні свята Дня Перемоги у приміщені Будинку культури с. Семенів відкрито історико-краєзнавчий музей. У відкриті музею взяли участь начальк відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого апарату районної ради Володимир Лісовик, директор районного історико-краєзнавчого музею Іван Кадук, завідуюча районним відділом культури Анжела Дзицюк, Семенівський сільський голова Наталія Юзвик, вчителі місцевої загальноосвітньої школи, ветерани праці.

Переглядів: 407 | Додав: bil-rada | Дата: 08.05.2014

Сьогодні скрутно живеться багатьом, але ветерани – найбільш вразливі, бо вони мають у серці вічний біль, який залишився від війни. Тому їм насамперед потрібні наші тепло та увага, просте людське розуміння та підтримка. 7 травня 2014 року в рамках відзначення 69-ї річниці визволення України від фашистських загарбників заступник голови районної ради Віра Васильчук, голова районної державної адміністрації Андрій Поліховський, генеральний директор ТОВ НВА «Перлина Поділля» Сергій Іващук відвідали  будинок-інтернат для одиноких та пристарілих громадян.

Щиро привітала з Днем Перемоги присутніх заступник голови районної ради Віра Васильчук.

Гості вручили мешканцям будинку-інтернату подарункові набори, а аматори художньої самодіяльності районного будинку культури подарували музичні вітання.

 

Переглядів: 445 | Додав: bil-rada | Дата: 08.05.2014

   Районний територіальний центр вже давно став улюбленим місцем зустрічі ветеранів війни та праці, солдатських вдів, одиноких та пристарілих  людей. Тут вони знаходять однодумців, обговорюють те, що їх найбільше цікавить та хвилює. А в травневі дні традиційно діляться спогадами про те, як і що кожен із них доклав для  здобуття Великої Перемоги. Така зустріч відбулася в територіальному центрі і сьогодні, 7  травня  2014  року.  Людей зібралося з усього району чимало, швидко знайшлися й теми для розмови. На зустріч до  ветеранів війни, учасників війни та солдатських  вдів,  працівників тилу завітали  заступник голови районної ради Віра Васильчук, голова адміністрації Андрій Поліховський.  

           З теплими словами вдячності та визнання до присутніх звернулася заступник голови районної ради Віра Васильчук.

          Присутні   поклали квіти до підніжжя пам’ятника загиблим воїнам та вшанували пам’ять усіх тих, хто не повернувся з поля бою, хвилиною мовчання. Працівники будинку культури підготували для гостей невеличку концертну програм ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: bil-rada | Дата: 08.05.2014

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини