Вівторок, 30.04.2024, 12:44
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Травень » 22

     Проблему енергозбереження намагаються вирішити в Білогірському районі. Підприємство «Тепломережа», яке є комунальним підприємством районної ради, наразі є не зовсім ефективним – занадто великі затрати. Отож бо голова районної ради Людмила Янишина вже давно займається питанням, аби знизити вартість теплопостачання до державних та соціально-культурних установ райцентру. Результатом цієї роботи стало виділення з обласного бюджету майже 2 мільйонів гривень на монтаж енергозберігаючих, ефективних котелень, де використовуватиметься тверде паливо – дрова. Їх у Білогір’ї має бути чотири– для будинку культури, музичної школи, адмінприміщення райради та дитсадка. Днями керівник районної ради разом зі своїм заступником Вірою Васильчук зустрічалася з керівниками «Тепломережі», аби обговорити проблему, що робити саме з цим підприємством. Дійшли єдиної думки – матеріально-технічну базу треба зберегти за будь-яких обставин.

     Крім того, йшла мова й про пасажирські перевезення, якими «Тепломережа» також займається. Це болюче питання для району давно. Шляхи вирішення проблеми були усілякі. Наразі ж Л ... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: bil-rada | Дата: 22.05.2014

17 травня 2014 року у Миклашівській ЗОШ 1-11 ступенів відбувся день пам’яті  видатного земляка, поета Миколи Федоровича Федунця. Захід, викликав неоднозначні емоції. З одного боку, всі хто знав Миколу Федунця у скорботі від того, що така обдарована, мудра, цілеспрямована людина так рано пішла з життя. З іншого боку, подивившись скільки сюди у маленькі Миклаші завітало людей, розумію, що життя своє Микола Федорович прожив не марно, адже посіяв у серці чи не кожного зерно любові до рідного краю, а ще був вірним чоловіком, добрим товаришем, мудрим наставником, тай просто людиною щирою та доброю. Кажуть, що вмирає лише тіло, а душа … А душа живе. Живе вічно. І хіба можна сумніватися у тому, що Микола Федунець живе. Він живе у своїх віршах, він живе у серцях близьких людей, котрі отримавши нагоду висловитися не скупилися на гарні слова, ділилися спогадами і згадували, як жили, творили, множили у цім світі добро.

Час летить швидко. Він невмолимий. Давно посивіли скроні у тих, хто пліч о пліч йшов тернистою дорогою життя з Федунцем. Та пам’ять – то свіча, котру ніяким вітром не загасити. І ось на Миклашській школі з’явилася меморіальна дошка.

... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: bil-rada | Дата: 22.05.2014

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини