Субота, 27.04.2024, 19:59
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Листопад » 16

     16 листопада 2012 року у приміщенні районного будинку культури відбулися урочисті збори Дня працівників сільського господарства. Учасників зборів привітали голова районної ради Людмила Янишина, голова райдержадміністрації Олександр Мельничук, заступник начальника головного управління агропромрозвитку Хмельницької ОДА Вадим Конончук, начальник управління агропромислового розвитку Білогірської РДА Віктор Рабчук.


       За підсумками роботи за 2012 рік сільськогосподарські підприємства ТОВ "Маяк", ТОВ НВА "Перлина Поділля", ТОВ ІВК "Рідний край", передовики сільськогосподарських підприємств різних форм власності нагороджені грамотами та цінними подарунками районної ради, районної державної адміністрації.

Переглядів: 517 | Додав: bil-rada | Дата: 16.11.2012 | Коментарі (0)


      16 листопада 2012 року в актовому залі Білогірського цеху телекомунікаційних послуг № 15 відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку. Учасників зборів зі святом привітали голова районної ради Людмила Янишина та голова райдержадміністрації Олександр Мельничук.
       За багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку керівник підприємства, депутат районної ради Микола Кушпель нагороджений грамотою районної ради, районної державної адміністрації, такою ж грамотою нагороджений електромонтер електрозв'язку Ігор Вишняк.

Переглядів: 471 | Додав: bil-rada | Дата: 16.11.2012 | Коментарі (0)


Заступник голови районної ради Віра Васильчук та заступник голови Білогірської районної державної адміністрації Олександр Примак привітали працівників телестудії «Білогірська хвиля» з їхнім професійним святом. Урочистості пройшли у районному будинку культури, адже телестудія підпорядкована саме цій структурі. Звертаючись до присутніх представники районної влади зауважили, що за п’ять років роботи інформаційний простір Білогірщини став значно багатшим та різноманітнішим. Вітальну естафету продовжив директор Білогірського РБК М.Хоменко та голова профспілки працівників культури Л.Особська. ... Читати далі »
Переглядів: 506 | Додав: bil-rada | Дата: 16.11.2012 | Коментарі (0)

Шановні працівники сільського господарства!

      Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала натрудженим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!
     З ранку й до пізньої ночі ви напружено працюєте, засіваючи наші родючі ниви зерном, вирощуєте гарні врожаї, доглядаєте худобу. Виконуючи свій святий обов'язок годувальника, ви зміцнюєте економіку держави, нарощуєте обсяги виробництва продукції. Від результатів вашої праці значною мірою залежать життєдіяльність української держави, її продовольча безпека, добробут і процвітання кожної української родини.
     Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, нехай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту нашого народу. Нехай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті благополуччі, при доброму здоров'ї!


     О.Мельничук                                                        Л.Янишина
голова районної державної адміністрації                 голова районної ради

... Читати далі »
Переглядів: 1080 | Додав: bil-rada | Дата: 16.11.2012 | Коментарі (0)

     14 листопада 2012 року, напередодні Дня працівників сільського господарства, в приміщенні Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. М. Старицького відбулися  урочистості з нагоди свята трудівників села. В них взяла участь і делегація нашого району на чолі з Янишиною Л. В., головою районної ради, Мельничуком О. П., головою районної державної адміністрації.

     За  підсумками роботи в галузі сільського господарства наш район  зайняв друге місце в другій групі районів, регіон премійовано комп’ютером.

Переглядів: 401 | Додав: bil-rada | Дата: 16.11.2012 | Коментарі (0)

Шановні працівники місцевого телебачення та зв’язку!

   Щиро вітаємо вас з професійним святом-Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!
    Життя сучасної людини неможливе без засобів  комунікації- всього того, що дозволяє нам відчувати свою причетність до суспільних процесів. Телебачення, радіо, телефон, пошта та Інтернет стали тим  інструментом, за допомогою якого рівень контактування і швидкість реагування підвищились у тисячі разів. І щодня ви відкриваєте все нові можливості спілкування.
   Бажаємо вам і надалі залишатися патріотами й оптимістами, бути небайдужими і переконливими, змістовними та об’єктивними. Радості у повсякденній роботі, добробуту, творчої наснаги і благополуччя, невтомності, нових проектів та змін лише на краще!Засвідчуємо вам свою повагу та підтримку.
     Нехай ваша праця приносить вам радість  та задоволення. Від душі бажаємо  міцного здоров’я, невичерпної енергії, життєвого благополуччя та нових успіхів і звершень!


О.Мельничук                                                        Л.Янишина
голова районної державної адміністрації               голова районної ради

... Читати далі »
Переглядів: 536 | Додав: bil-rada | Дата: 16.11.2012 | Коментарі (0)

   15 листопада цього року в читальному залі Білогірської районної дитячої бібліотеки відбулося чергове засідання правового клубу "Юність і закон". До відвертої розмови про шкідливі звички, які іноді просто вкорочують нам життя, бібліотекарі запросили  учнів гімназійного та 9-Б класів Білогірського навчально-виховного комплексу.

    На цей раз захід проводився за участю комунального підприємства Білогірська районна дирекція кіномережі. Школярі подивилися короткометражний документальній фільм "Куріння наносить удар у відповідь" з трилогії "Профілактика здорового способу життя". Акція здійснювалася в рамках безкоштовно кінопоказу, передбаченого районною програмою поліпшення кінообслуговування Білогірського району.
     Далі господарі книгозбірні запропонували міні-дискусію "Шкідливі звички – це не модно". Тон у розмові задавав лікар-нарколог центральної районної лікарні А.Д. Бондарук. Він запропонував обговорити питання  шкоди від паління, популяризаціЇ непаління, досвід розвинутих країн у цій непростій боротьбі проти вживання тютюну.
      Були висвітлені й інші шкідливі звички, в тому числі і вживання алкогольних напоїв неповнолітніми. А.Д. Бондарук наголосив на тій небезпеці, яку н ... Читати далі »
Переглядів: 679 | Додав: bil-rada | Дата: 16.11.2012 | Коментарі (0)

Життя таке швидкоплинне і дуже складне, а іноді ще й важке. Стільки в ньому перепитій, різних неув’язок, труднощів, болю… На кого не поглянь – у кожного своя доля, свої печалі і проблеми. Тільки одиниці тримаються з усіх сил, не показуючи цього на людях, інші не можуть втриматись. Та всі ми – люди. І якби там не було, а коли приходить свято, хочеться радості, світла і тепла.
Так і нещодавно Юрчук Ганна Федорівна відзначала свій 90-річний ювілей у селищі Мокроволя.  Далекого 10 листопада 1922 року у селянській сім'ї народилалась Ганна Федорівна. Доля ще з дитинства жорстоко знущалася  голодомором, а під час війни працювала в тилу, а в повоєнні роки в будинку побуту швачкою, а потім в колгоспі на птахофермі. Народила  і достойно виховала трьох чудових діток які подарували їй 6 онуків, а вони в свою чергу 3 правнуків. Проте міцне селянське коріння – села Мокроволя Білогірського району – допомогло їй пережити війну, перемогти хвороби і довгі роки залишатись  доброю, спокійною, милою жінкою.

Привітати ювілярку приїхали особисто, заступник голови районної ради Васильчик В.Л, начальник управління праці та соціального захисту населення  Романюк Т.М, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Маринчук Р.М, а також голова Мокроволянської сільської ради Белінська Л.П які порадували її  теплими словами, квітами та подарунком. Юрчук Г.Ф зраділа таким гостям, із задоволенням поділилася з ними своїми спогадами про минуле і подякувала за чудові вітання. ... Читати далі »
Переглядів: 536 | Додав: bil-rada | Дата: 16.11.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини