Неділя, 28.04.2024, 03:44
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Листопад » 16 » Профілактика здорового способу життя серед молоді
11:05
Профілактика здорового способу життя серед молоді
   15 листопада цього року в читальному залі Білогірської районної дитячої бібліотеки відбулося чергове засідання правового клубу "Юність і закон". До відвертої розмови про шкідливі звички, які іноді просто вкорочують нам життя, бібліотекарі запросили  учнів гімназійного та 9-Б класів Білогірського навчально-виховного комплексу.

    На цей раз захід проводився за участю комунального підприємства Білогірська районна дирекція кіномережі. Школярі подивилися короткометражний документальній фільм "Куріння наносить удар у відповідь" з трилогії "Профілактика здорового способу життя". Акція здійснювалася в рамках безкоштовно кінопоказу, передбаченого районною програмою поліпшення кінообслуговування Білогірського району.
     Далі господарі книгозбірні запропонували міні-дискусію "Шкідливі звички – це не модно". Тон у розмові задавав лікар-нарколог центральної районної лікарні А.Д. Бондарук. Він запропонував обговорити питання  шкоди від паління, популяризаціЇ непаління, досвід розвинутих країн у цій непростій боротьбі проти вживання тютюну.
      Були висвітлені й інші шкідливі звички, в тому числі і вживання алкогольних напоїв неповнолітніми. А.Д. Бондарук наголосив на тій небезпеці, яку несуть з собою так звані слабоалкогольні напої, пиво. Вони якраз найбільш згубно впливають на молодий організм. В результаті цього молоді люди рано стають алкоголіками, втрачають здоров’я, ступають на шлях правопорушень в стані алкогольного сп’яніння.
      У ході міні-дискусії діти відверто та жваво ділилися своїми враженнями від побаченого на екрані та почутого з вуст спеціаліста, диспутували та пропонували свої шляхи вирішення  питання пропаганди здорового способу життя в молодіжному середовищі.
Переглядів: 680 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини