П`ятниця, 03.05.2024, 23:06
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Жовтень » 22

    До завершення підходить естафетна хода фестивалю «Квітуй, мій край, Хмельниччино моя», який присвячений 75-ти річчю утворення області. Нагадаю, що фестиваль стартував в літку на теренах Мокроволянської сільської ради. Основна мета фестивалю довести, що жителі краю білих гір мають гарні пісенні традиції і вони складають невід’ємну частину мистецької палітри Хмельниччини. Фестиваль став найзнаменнішою подією року для жителів Білогірщини та митців краю білих гір. А минулої неділі творча зустріч у рамках фестивалю відбулася у Хорошівському будинку культури.

   Традиційно у просторому фойє діє містечко-майстрів, де на огляд відвідувачів представлені кращі вироби декоративно-прикладного мистецтва, які виготовили своїми вмілими руками талановиті жителі сільської ради. Найбільше на виставці вишивок-ікон. ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: bil-rada | Дата: 22.10.2012 | Коментарі (0)

      Нещодавно набрав чинності Закон України №4710-VI від 17.05.12р. "Про внесення змін до деяких законів України щодо благоустрою населених пунктів", яким, зокрема, визначено, що благоустрій населених пунктів передбачає не тільки створення умов для реалізації прав суб'єктами у сфері благоустрою населених пунктів, але й створення умов для виконання їх обов'язків. Відтепер місцеві державні адміністрації зобов'язані брати участь у проведенні щорічного всеукраїнського конкурсу "Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку".
     До повноважень сільських, селищних і міських рад у сфері благоустрою населених пунктів належить:
- затвердження місцевих програм та заходів з благоустрою населених пунктів;
- затвердження правил благоустрою населених пунктів;
- створення в разі необхідності органів і служб для забезпечення здійснення спільно з іншими суб'єктами комунальної власності благоустрою населених пунктів, визначення повноважень цих органів (служб);
- визначення на конкурсних засадах підприємств, установ та організацій (балансоутримувачів), відповідальних за утримання об'єктів благоустрою.
      Слід зазначити, що повноваження рад суттєво змінено та скорочено, адже більшість їх повноважень тепер закріплюється за їх виконавчими органами. Тож це дозволить спростити процедуру розг ... Читати далі »
Переглядів: 859 | Додав: bil-rada | Дата: 22.10.2012 | Коментарі (0)

      5 вересня набрав сили Закон України від 05.07.12 р. "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо припинення права користування земельними ділянками при відведенні їх для суспільних потреб", яким змінено порядок припинення права користування чужою земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб (емфітевзис) та права користування чужою земельною ділянкою для забудови (суперфіцій) у разі прийняття органом виконавчої влади чи місцевого самоврядування рішення про використання земельної ділянки державної чи комунальної власності для суспільних потреб.
      Закон скоротив строк, протягом якого можна порушувати питання про викуп земельної ділянки, інших об'єктів нерухомого майна, що на ній розміщені з підстав, які допускають примусове відчуження цих об'єктів з мотивів суспільної необхідності, якщо попереднє рішення суб'єкта владних повноважень про це втратило чинність. Якщо раніше порушувати це саме питання з цих же мотивів було можливо лише через 5 років з моментів прийняття попереднього рішення, то тепер цей строк становить усього 2 роки.
      Здійснена спроба врегулювати порядок розірвання договорів оренди, укладених щодо земель державної чи комунальної власності, у разі, якщо ця земельна ділянка відчужується для суспільних потреб.
Переглядів: 533 | Додав: bil-rada | Дата: 22.10.2012 | Коментарі (0)

Шановні працівники харчової промисловості !

    Від імені районної державної адміністрації, районної ради прийміть щирі вітання з нагоди  вашого професійного свята.
     В непростих умовах вам сьогодні доводиться працювати, чимало проблем виробничого характеру вирішувати. Та, незважаючи на це, ви стараєтеся успішно справлятися з  поставленими перед вами завданнями, докладаєте чимало зусиль  для задоволення потреб споживачів.
     Тож напередодні свята висловлюємо свою глибоку вдячність вам  за сумлінну працю. Нехай завжди з вами будуть почуття великої відповідальності за доручену справу і задоволення потреб людей. Плідної вам праці, здійснення всіх планів і задумів, нових успіхів в роботі.
        

О.Мельничук                                                     Л.Янишина
голова районної державної адміністрації               голова районної ради
... Читати далі »
Переглядів: 581 | Додав: bil-rada | Дата: 22.10.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини