Середа, 01.05.2024, 01:39
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Квітень » 09
Днями колектив Білогірського районного будинку культури провів розважальну шоу-програму «Кохання з першого погляду».
         6 квітня на чарівних крилах кохання злетілася молодь з Денисівки та Залужжя на розважальну програму, яка стала шоу артистизму та любові. Програма була побудована на зразок телевізійної програми. І дівчата, і хлопці намагалися більше дізнатися один про одного. Для цього і були проведені конкурси «Знайомство», «Ситуація», «Зрозумій мене без слів», «Ласкаві слова», «Танцювальний», «Кмітливість юнаків» та «Доля на сьогоднішній вечір
».  
Учасники самі себе представляли: своє захоплення, таланти, уподобання, характер, мрії, демонстрували як вони поведуть себе в тій чи іншій життєвій ситуації, обмінювалися запитаннями та робили ще багато чого цікавого. Роль тамади та свахи виконала Л.Особська. Саме Любов Петрівна допомагала учасникам краще себе розкрити, аби сподобатися протилежній статі.
Чудовими концертними номерами розважали глядачів солісти О.Писаренко, Х.Мірак’ян, Л.Бовт, Ю.Гаврилюк. ... Читати далі »
Переглядів: 882 | Додав: bil-rada | Дата: 09.04.2012 | Коментарі (0)

Писанкарство - то нелегка наука про те, як на звичайному курячому чи гусячому яйці створити цілий світ із почуттів та думок, побажань та поздоровлень. Адже, варто ще раз нагадати, що займаючись створенням писанки, митець повинен зважити, що кожен колір та знак, відтворений на яйці, щось символізує. Про це прекрасно знають і юні жительки с.Шимківці Леся Миханчук та Ангеліна Крижанська, які завітали на майстер–клас «Писанкове диво», який спільними зусиллями організували та провели працівники районного будинку культури та районної бібліотеки.
Маленькі україночки демонстрували працівникам сільських закладів культури, як можна створити писанку. І хоча справа ця тонка та потребує чималої уваги та зосередженості, можна навіть сказати делікатності, кожен бажаючий може навчитися писанкарству. Починати слід з простих візерунків, як от сонце, квітка чи краплина дощу. Яйця використовують свіжі. Сперщу малюнок роблять за допомогою простого олівця. Потому лінії покривають воском. Наступний крок – фарбування. Писанка створюється поетапно. Починають фарбувати від світлого відтінку до темного. Ангеліна та Леся так вправно трудилися над писанкою, що складаося враження, що займаються цим із самого народження. А насправді любительське об’єднання «Писанкарочка» діє при Шимковецькому клубі не так давно. У об’єднанні займається 12 діток. Керує гуртком вчитель місцевої школи Т.Павлюк. Як розповіла завідуюча закладом культури Л.Никитюк, у найближчих планах зробити так, аби разом з юними обдаруваннями на заняття гуртка ходили і їхні мами. Адже, кожна господиня бажає, аби святковий стіл на Великодень був щедрим та оригінальним. ... Читати далі »
Переглядів: 916 | Додав: bil-rada | Дата: 09.04.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини