Понеділок, 29.04.2024, 18:41
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 2 » З новими силами у новий навчальний рік
09:33
З новими силами у новий навчальний рік
   01 вересня 2013 року у Білогірському районі святкували - День знань. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього розпочнеться цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.    
   На урочисте свято з нагоди дня знань завітали заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Галищук, голова районної ради Людмила Янишина, голова районної державної адміністрації Валерій Курсов.Вони привітали школярів, батьків та вчителів з початком нового навчального року та побажали успішного навчання, гарних оцінок, здійснення найзаповітніших мрій. Першачкам – вдалого початку на шляху до Країни Знань, а випускникам – визначитися з майбутньою професією та досягти поставленої мети.    
    
   Першовересень став подвійним святом для Білогірського НВК. У День знань завдяки чіткому виконанню Міністерством освіти і науки України Державної цільової соціальної Програми «Шкільний автобус», відбулося урочисте врученння  автобуса, придбаного за кошти Державного бюджету.   
    Програма "Шкільний автобус" була започаткована ще у 2003 році, коли Віктор Янукович був прем'єр-міністром. Саме з його ініціативи розпочалася розробка та фінансування цієї програми.
    Проте, навіть повністю задовольнивши потреби області у шкільному транспорті, програма буде функціонувати і надалі, оскільки наявний сьогодні автопарк вже дещо застарів і є потреба автобуси замінювати.    
      Висловила щиру вдячність Президенту Віктору Януковичу, Уряду, керівництву обласної та районної державних адміністрацій директор школи Ірина Кадук за таку хорошу справу, як забезпечення дітей підвезенням до школи. "Для нас важлива кожна дитина. І сьогодні відбулося не просто вручення автобусів. Адже шкільний автобус – це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості” – наголосила І.Кадук. Ми бачимо, що сьогодні держава виконує свої обіцянки.

   Учні школи зі щирою вдячністю зустріли гостей хлібом і сіллю на вишитому рушникові, приготували святковий концерт.
Перший дзвоник пролунав, а це означає , що попереду на учнів, їхніх батьків та вчителів чекає кропітка праця. Тому всім бажаємо міцного здоров’я, терпіння і наснаги. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі ваші бажання стануть реальністю!
Переглядів: 490 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини