Понеділок, 29.04.2024, 18:39
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 24 » Відбулось виїзне засідання колегії обласної державної адміністрації на базі Волочиського району
19:55
Відбулось виїзне засідання колегії обласної державної адміністрації на базі Волочиського району
     24 вересня 2013 року відбулось виїзне засідання колегії обласної державної адміністрації у м. Волочиськ.  У засіданні прийняла участь голова районної ради Людмила Янишина.
     Перед початком засідання керівництво області, члени колегії та запрошені мали можливість ближче ознайомитись із містом.

     Спершу гості на чолі із головою обласної державної адміністрації Василем Ядухою ознайомилися із осінніми роботами, які проводяться на полях району. Потім члени делегації оглянули фонтан «Лілея» в районі готелю «Дружба» та відвідали центр розвитку дитини «Калинка». Завідувач ЦРД Ольга Пазюк та його вихованці зустріли гостей із хлібом-сіллю після чого Ольга Василівна ознайомила їх із роботою центру та його досягненнями. Керівництво області, району та запрошені мали можливість побувати на занятті вихованців закладу з іноземної мови, естетичного циклу занять та занять із дітьми, які мають вади опорно-рухового апарату. Завідувач ЦРД «Калинка» Ольга Пазюк зазначила, що робота центру спрямована на належний розвиток та виховання дітей дошкільного віку, що є однією з нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України». 

Особливу увагу голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха звернув на групу короткострокового перебування дітей «Мати і я», у якій перебувають діти віком від одного до двох років разом із своїми батьками, що забезпечує комфортніше перебування дітей  у закладі.

Далі гості ознайомилися із роботою районної поліклініки, яка була відкрита у 2012 році, центральної аптеки та мали можливість оцінити нещодавно завершений ремонт хірургічного відділення і проведення робіт по будівництву каплички на території центральної районної лікарні. 

Члени делегації також ознайомилися із ремонтними роботами, які були проведені у Волочиській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1. 

Потім усі присутні пройшли по Алеї Почесних громадян та поклали квіти до Меморіалу Слави і до пам’ятника воїнам-афганцям, після чого оглянули зону відпочинку «Острів дитинства».

Далі керівництво області, районів та усі запрошені оглянули спортивний майданчик та фонтан у районі «Поділля», які були відкриті 24 серпня з нагоди Дня незалежності України.

Завершилося ознайомлення гостей із містом у музеї бойової слави, де вони мали можливість оглянути експонати музею та скуштувати страви польової кухні.

Після ознайомлення із містом усі присутні перейшли до районної державної адміністрації для участі у виїзному  засіданні колегії обласної державної адміністрації.

 Про стан взаємодії місцевих державних адміністрацій з органами внутрішніх справ обласного та районного рівня у сфері забезпечення дотримання норм Конституції і законів України, забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян по якому членів колегії та запрошених інформувала заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Лілія Бернадська. Лілія Віталіївна наголосила: «Започатковане Президентом України Віктором Януковичем реформування галузі на даний час уже перейшло від законодавчих ініціатив  до конкретних справ. В основу діяльності покладено цілеспрямовану співпрацю з реалізації загальнодержавних обласних програм і планів у правоохоронній сфері». Голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха подякував за активну позицію та довіру громадян до органів внутрішніх справ, позитивні тенденції в напрямку соціально-економічного розвитку, які частково є заслугою органів внутрішніх справ області.

Про стан та перспек­тиви розвитку галузі молочного ско­тарства в об­ласті присутніх проінформував директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег стрілецький, який наголосив, що для відновлення галузі тваринництва буде продовжено інвестування на програми дотацій по ВРХ. Підводячи підсумки зазначеного питання Василь Степанович подякував аграрним компаніям Волочиського району, зокрема «Аграрні компанії – 2004» і її директору Петру Лабазюку, які виводять показники АПК на високий державний рівень.

 Про хід виконання доручення голови обласної державної адміністрації щодо забезпечення реалізації житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в області, по якому поінформувала начальник служби у справах дітей ОДА Ніна Магур, яка зазначила, що реальним кроком для вирішення житлових проблем таких дітей є створення соціального житла в кожному районі та місті.

План роботи обласної дер­жав­ної адміністрації на ІV квартал 2013 року  був одноголосно затверджений усіма членами колегії.

Переглядів: 696 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини