Понеділок, 29.04.2024, 18:46
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 18 » Привітали рятувальників
14:00
Привітали рятувальників
  17 вересня в Україні відзначають професійне свято люди, які своїм життєвим кредо обрали девіз: «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Саме в цей день православна церква вшановує Пресвяту Богородицю Неопалима Купина. Цей чудотворний образ, як і рятівники, захищає людей від пожеж та іншого лиха й допомагає їм у тяжку хвилину.
    З нагоди професійного свята Дня рятівника відбулося урочисте зібрання. За доброю традицією у залі були присутні завжди шановані у колективі рятувальників ветерани служби. Привітати білогірських рятувальників завітали голова районної ради Людмила Янишина  та голова  районної державної адміністрації Валерій Курсов.
       Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконують рятувальники і пожежники, ризикуючи власним життям. Відзначення професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії.
     
   Очільники району висловили щиру вдячність усім рятувальникам за  врятовані  життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку, вручили кращим працівникам почесні грамоти та цінні подарунки, не забули і про подарунки ветеранам служби.      
       При
сутніх привітав начальник РВ ГУМ НС України в Хмельницькій області Володимир Панасюк, який зазначив, що це свято є чи не основним у житті кожного – від малого до дорослого.  Саме воно спонукає всіх, хто живий, жити гідно. І побажав усім найголовнішого, що може бути на світі – здоров’я, а також довгих років життя.
   Кожний, хт
о завітав на свято, зміг переконатися, що мужні люди, які працюють рятувальниками, зможуть захистити їх у разі біди і зроблять усе можливе для того, щоб наше життя було безпечним.

 
Переглядів: 437 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини