П`ятниця, 03.05.2024, 18:45
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Листопад » 15
Шановні працівники сільського господарства!

Сердечно вітаю Вас із професійним святом.

Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.

Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при ... Читати далі »
Переглядів: 578 | Додав: bil-rada | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

Із вашим професійним святом – Днем працівників сільського господарства, підходить до завершення хліборобський рік. Для усіх нас він видався нелегким, сповненим щоденними випробуваннями та непередбачуваними ситуаціями. Але сьогодні можна із впевненістю заявити, що наші люди ранкової зорі з честю витримали всі іспити, показавши свою спроможність гідно відповідати на виклики сьогодення, і вкотре виходять переможцями.
     Сьогодні ми по праву пишаємося аграрним сектором економіки нашого краю, який обласна влада визначила пріоритетом у своїй роботі. Сільське господарство краю демонструє позитивну динаміку зростання, впроваджуються новітні технології як в галузі рослинництва, так і тваринництва. 
     Результати спільної роботи багатьох тисяч людей вражають. За нинішньої влади додатково розорано більше 150 тисяч гектарів землі, яка сьогодні працює на економіку області.  Максимум уваги приділено продукції сільського господарства. Валове виробництво зросло на третину і склало понад 12 мільярдів гривень. Урожайність зросла більш, ніж на  15 центнерів з кожного гектара і цьогоріч вже склала 55 ц/га, а валовий збір став рекордним для області за всю її історію і перетнув тримільйонний рубіж.
    Позитивні результати роботи в агропромисловому комплексі стали підґрунтям того, що впродовж останніх трьох років орендна плата за з ... Читати далі »
Переглядів: 459 | Додав: bil-rada | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Ми вдячні вам, адже щоденно приходите в кожну оселю, розповідаючи про перебіг подій у світі, допомагаючи людям відчути причетність до процесів сьогодення, відкриваючи широкі можливості для людських контактів та спілкування.

Бурхливий розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо — невід’ємна складова сучасності. Нині й у житті держави, й у житті кожної людини роль електронних засобів масової інформації та зв’язку стрімко зростає. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських та світових стандартів демократії.

Вагомою суспільно необхідною є творча праця теле- та радіожурналістів, а також тих, хто працює разом з ними, залишаючись поза кадром чи радіоефіром. Віримо, що й надалі працівники радіо, телебачення та зв’язку докладатимуть усіх зусиль для забезпечення об’єктивного інформування наших громадян про суспільно-політичні, економічні та культурні події, для побудови в Україні інформаційного суспільства.

Бажаємо Вам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів та колег. Щас ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: bil-rada | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

   15 листопада 2013 року заступник голови районної ради Віра Васильчук та  перший заступник голови районної державної адміністрації Микола Подлєсний привітали з наступаючим святом працівників радіо, телебачення та зв'язку. Кращим працівникам були вручені грамоти та цінні подарунки.
   Галузь, в якій ви працюєте, є важливою складовою вітчизняної економіки, основою інноваційного розвитку держави, вона забезпечує населення комунікативними послугами та задовольняє потреби кожного громадянина щодо отримання інформації.
    Дякуючи вам, люди мають можливість кожного дня, кожної хвилини реально відчувати свою причетність до життя своїх міст, своєї країни і до подій у різних куточках нашої планети.
    Завдяки вашим професійним навичкам та майстерності сьогодні відбуваються серйозні позитивні зміни в роботі електронних мас-медіа, телекомунікацій та поштового зв’язку. Впроваджуються нові технології, розширюється асортимент послуг для населення, відкриваються небачені досі можливості людського спілкування.
Переглядів: 410 | Додав: bil-rada | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

9-10 листопада 2013 року в м. Рівне, учні сектору фізичної культури і спорту Ямпільського БК прийняли участь у відкритому кубку Рівненської області з годзю-рю карате, та здобули 8 призових місць з яких 6 золотих медалей, 1 срібна та 1 бронзова медалі. Отримали запрошення для відбіркового туру у лютому-березні 2014 року на "Чемпіонат України 2014". 
Збірна команди по карате смт.Ямпіль висловлює подяку спонсорам-підприємцям, а саме: голова селищної ради -Рудь В.А.; ПП Цірук Петро Валерійович; ПП Дема Сергій Вікторович; ПП Медвєдєв Віктор Миколайович (ТзОВ "ЯРЗ"); ПП Семенишин Володимир. 
Переглядів: 398 | Додав: bil-rada | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

У районному Будинку творчості школярів відбулося чергове засідання районної ради старшокласників.

Метою  зустрічі було обговорення важливого питання сьогодення «Виховання громадянської  культури в школярів та учнівської молоді»

Методист Будинку творчості І.В.Круч ... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: bil-rada | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

14 листопада 2013 року, в районному  будинку культури відбулися урочистості, в яких участь взяли участь заступник голови районної ради Віра Васильчук та голова районної державної адміністрації Валерій Курсов. Зал зібрав сотні людей агропромислового комплексу Білогірщини: працівників полів та ферм, керівників та спеціалістів фермерських господарств.  В цей святковий день вшановували не тільки працівників сільського господарства, але й усіх тих, хто від зорі до зорі, без вихідних днів та відпусток працює на землі, вирощує хліб, постачає молоко, м’ясо та інші продукти. Праця селянина залишається найважливішою на землі, але, водночас, і найважчою.
      З вітальним словом до аграріїв звернулася  Віра Васильчук. У зв’язку із святкуванням  кращі працівники сільськогосподарського виробництва були нагороджені   грамотами
районної ради та районної державної адміністрації.  
   Трудівників краю привітав заступник начальника Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Вадим Конончук, який вручив кращим працівникам галузі   відзнаки Міністерства агропромислового розвитку України, обласної державної адміністрації та обласної ради,  Департаменту агропромислового розвитку ... Читати далі »
Переглядів: 405 | Додав: bil-rada | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини