П`ятниця, 26.04.2024, 05:39
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Вересень » 25 » Відбулось засідання колегії районної державної адміністрації
20:56
Відбулось засідання колегії районної державної адміністрації

   25 вересня 2014 року відбулось  планове засідання колегії районної державної адміністрації. В засіданні колегії взяли голова районної ради Людмила Янишина, начальники структурних підрозділів, районної державної адміністрації,  селищні та сільські голови, керівництво окремих підприємств, установ, організацій району.
На засіданні були розглянуті наступні питання:
1. Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 року
2. Про виконання в районі вимог Закону України «Про державний реєстр виборців».
3. Про стан виконавської дисципліни в районній державній адміністрації у            ІІ кварталі 2014 року.
     4.Про план роботи районної державної адміністрації на ІV квартал 2014 року.
Про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 роки присутніх інформував головний спеціаліст сектору з питань цивільного захисту населення та житлово – комунального господарства районної державної адміністрації Микола Кабанов. Він детально зупинився на питанні стану підготовки кожного об’єкта житлово-комунальної сфери до роботи в опалювальний сезон, визначив проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Сергій Довгошей наголосив на дотриманні вимог Закону України «Про Державний реєстр виборців». Він, зокрема, зазначив, що на даний час діяльність здійснюється згідно плану роботи відділу та календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року. Зокрема, проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота в районній газеті “Життя і слово”, заплановано наради з сільськими та селищними головами,  членами дільничних виборчих комісій.  
   Створена та працює окружна виборча комісія виборчого округу № 189, центр якого розміщений у м.Красилів. До складу округу входять Білогірський, Ізяславський, Теофіпольський, Красилівський райони та м.Нетішин. Загальна кількість виборців по округу становить 153 841 виборець. Дільничні виборчі комісії будуть утворені до 10 жовтня включно.
   Що стосується матеріального забезпечення проведення виборів, то техніка пройшла профілактичний ремонт і знаходиться у справному стані, кошти на папір для друку іменних запрошень, попередніх та уточнених списків виборців будуть перераховані Центральною виборчою комісією. В зв’язку з тим, що в період виборчого процесу терміни надання відомостей змінюються, суб’єктам надано лист з відповідними роз’ясненнями, співпраця з ними налагоджена, претензій немає.
Завідувач сектору контролю Борис Баліцький доповів про стан виконавської дисципліни в районній державній адміністрації, відмітивши при цьому належне інформування обласної державної адміністрації з питань виконання рішень, доручень та розпоряджень обласної влади.
      На засіданні колегії затверджено план  роботи районної державної адміністрації на ІV квартал 2014 року.
Засідання колегії райдержадміністрації пройшло   конструктивно,  по кожному питанню прийнято відповідні рішення та доручення.

 

Переглядів: 452 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини