Вівторок, 30.04.2024, 23:37
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Квітень » 17 » Конкурс "Кращий за професією"
16:55
Конкурс "Кращий за професією"
Сьогодні заклад культури неможливо уявити без професійного, відповідального, соціально-активного, творчого керівника. Адже саме такий фахівець зможе модернізувати діяльність клубу чи будинку культури та досягти високих результатів у своїй роботі. Адже, робота культпрацівника не зводиться лише до того, аби увечері відкрити заклад та провести дискотеку, як багато хто уявляє собі. Взагалі, не дарма побутує вислів, що галузь культури байдужих не терпить. А я дозволю собі сказати байдужих, лінивих та позбавлених тяги до творчості. Бо ж очільник культзакладу повинен уміти і сценарій цікавий написати, і масовий захід провести, і творчих людей згуртувати. Це далеко не легка справа і не кожному під силу. На Білогірщині культпрацівників шанують та поважають. Бо куди ж без них? Будь –яке свято, будь–яка урочистість не обходиться без місцевих перлин сцени. Аби вкотре пересвідчитися у майстерності тих, хто трудиться на культурній ниві району у селах стартував зональний конкурс професійної майстерності «Кращий за професією». Основна мета даного конкурсу – удосконалення діяльності клубних закладів району, підвищення рівня кадрового забезпечення, обміну досвідом роботи сільських клубних закладів та підвищення кваліфікації клубних працівників району.
Яким сьогодні повинен бути працівник культури? Він не має права починати день, не прочитавши свіжої газети, він, як учитель, немає права на непроінформаваність, він як актор, немає права на поганий настрій, стомленість, горе. Він, завжди повинен бути привітним, доброзичливим. Він, як лікар, який лікує кожного хворого, а не тільки того, хто йому симпатичний, він немає права демонструвати неприязнь, адже будинок культури – загальний дім, який відкритий для всіх, а не для вибраних. Чи є такі люди серед клубних працівників? Так, є. Так говорять про людей, які старанно, відповідально з умінням виконують свою роботу, а головне люблять її. Першими це доводили директори закладів культури з Гулівець, Залужжя, Карасихи та Коритного. А свої вміння показували у конкурсах «Будьмо знайомі», «Знай наших», «А у нас вечірка» та «Домашнє завдання». До – речі, виконуючи правила останнього конкурсу, учасники мали перевтілитися у дослідників та зібрати у альбом легенди, перекази та історію рідного краю. Члени журі відмітили, що з цим завданням впоралися чи не найкраще. А наступного дня за право називатися кращим змагалися працівники закладів культури Квітневської, Денисівської, Семенівської, Мокроволянської та Вільшанецької сільких рад.
Хоча й не легко доводиться виживати культпрацівникам в сьогоднішніх умовах, та вони роблять все для того, щоб їх клубний заклад завжди світився яскравим вогником для своїх односельців. Це вони довели, змагаючись у конкурсі «Кращий за професією»
А.ДЗИЦЮК,
Н.КУЛЬБА, методист Білогірського РБК
Фото Б.БОЙКА
Переглядів: 1633 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 equassy  
0
<a href=http://prilig.sbs>priligy results</a> Design of a light conditioned nuclear localization signal

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини