Понеділок, 29.04.2024, 06:49
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Жовтень » 24
      Сьогодні, 24 жовтня 2013 року напередодні Дня автомобіліста та дорожника, голова районної ради Людмила Янишина  відвідала комунальне підприємство районної ради "Тепломережа", аби привітати працівників установи з наступаючим святом.
      Так уже склалося, що без автомобілів зараз не можливо уявити наше життя. Автомобільний транспорт є найважливішою системою життєзабезпечення будь-якого населеного пункту, незалежно від кількості проживаючих у ньому мешканців. Усі ми щодня користуємося транспортом, а виходить –  невтомною працею водіїв.
     Вітаючи з Днем автомобіліста всіх, чиє життя пов'язане з дорогою: водіїв, ремонтних робітників, диспетчерів, кондукторів, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом, Людмила Василівна побажала їм щастя, добробуту, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах!
Кращим працівникам цієї сфери за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди свята голова ради вручила грамоти та цінні подарунки.
Переглядів: 482 | Додав: bil-rada | Дата: 24.10.2013 | Коментарі (0)

    Указ Президента України Віктора Януковича №257/2012 "Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка» знаходиться на постійному контролі у районі. На засіданні Громадської гуманітарної ради Глава держави підкреслив: усвідомлення та планування двохсотрічного ювілею Великого Кобзаря повинне нагадати  нам усім, що українці – великий народ, чий внесок у світову  культуру і науку беззаперечний  та  визнаний.
      Учні загальноосвітніх навчальних закладів району із задоволенням зустрічаються з відомими людьми.



       Днями в рамках реалізації заходів щодо відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка  в Миклаській загальноосвітній школі І - ІІ ступенів відбулась зустріч з відомими письменниками та поетами Хмельниччини, членами обласної організації Національної спілки письменників України: Василем Горбатюком (голова обласної організації  національної спілки письменників України), Ніною  Шмуриковою (поетеса, лауреат премії ім. Б. Хмельницького), Анатолієм   Ненцінським (поет-сатирик). Знатні люди української культури, які відомі своїми досягненнями та творчими здобутками, зібралися в стінах закладу, де коли ... Читати далі »
Переглядів: 941 | Додав: bil-rada | Дата: 24.10.2013 | Коментарі (0)

    23 жовтня 2013 року відбулось засідання Координаційної ради  з питань місцевого самоврядування при голові районної ради. Координаційна рада розпочала свою роботу  у  нещодавно створеному Білогірському центрі первинної медико-санітарної допомоги. Засідання відкрила голова районної ради Людмила Янишина, також участь у засіданні прийняли заступник голови ради Віра Васильчук, голова  районної державної адміністрації Валерій Курсов, сільські та селищні голови району.
Головний лікар центру Віталій Бараболя провів для учасників ради невеличку екскурсію по центру та прозвітував про його  роботу.
Продовжила свою роботу Координаційна рада у Білогірському територіальному центрі обслуговування одиноких непрацездатних громадян, де розглянули наступні питання:


... Читати далі »
Переглядів: 436 | Додав: bil-rada | Дата: 24.10.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини