Понеділок, 29.04.2024, 02:23
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Квітень » 24

Нещодавно Юровецьку загальноосвітню школу відвідав заступник  голови обласної державної адміністрації Володимир Галищук. місцевим малюкам гість з області разом з районними керівниками головою райдержадміністрації Олександром Мельничуком та головою районної ради Людмилою Янишиною привезли чудовий подарунок – новенький автобус, марки «Еталон», який підвозитиме дітей до школи із сусідніх сіл в рамках програми «Шкільний автобус».
   
На шкільному подвір’ї зібралися учнівський та педагогічний колектив,. Були на урочистостях присутні Марія Кабанова, начальник відділу освіти РДА, та Олександр Начичко, Юровецький сільський голова. Хлібом-сіллю зустрічали гостей юрівчани.. На обличчі діток радісні посмішки, в очах – вогники радості і нестримного бажання скоріше проїхатися на новому транспортному засобі.
    Вітаючи присутніх, Володимир Галищук сказав: «Майбутнє - це наші діти. Як сказав Президент України В.Ф.Янукович «Якісна освіта сьогодні - успішна держава завтра». Влада приділяє велику увагу подальшому розвитку освіти. Я знаю якою була ця школа. А наразі замінені вікна, дах, зроблена котельня. Створені усі умови, аби учні приходили з повним ранцем гарних оцінок. На сьогоднішній день програмою «Шкільний автобус» 100 відсотково охоплений Білогірський район. Надання якісної освіти дітям питання номер один для нашого суспільства. І ми не повинні зупинятися на ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: bil-rada | Дата: 24.04.2013

    
24 квітня 2013 року в смт. Білогір'я у будинку школи мистецтв відбулося урочисте зібрання з нагоди присвоєння Указом Президента України Віктора Федоровича Януковича 12 багатодітним матерям територіальних громад району, які народили п'ять і більше дітей звання "Мати-героїння".
     Матерів-героїнь з присвоєнням цього поважного звання привітали заступник голови обласної адміністрації Володимир Галищук, голова районної ради Людмила Янишина, голова районної державної адміністрації Олександр Мельничук, сільські, селищні голови.
     Заступник голови обласної адміністрації Володимир Галищук вручив героїнням посвідчення і значки. Керівничтво району - подарунки і квіти.
     Працівники школи мистецтв для учасників зібрання організували змістовний концерт.                            
 
Переглядів: 418 | Додав: bil-rada | Дата: 24.04.2013

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини