Неділя, 28.04.2024, 22:24
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Квітень » 08
    
     08 квітня у великому залі районної ради відбулася нарада із сільськими, селищними головами та секретарями виконавчих комітетів рад по питанню створення обслуговуючих і виробничих кооперативів, розвитку сільського туризму, підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт.
     В роботі наради взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Микола Подлєсний, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, депутат районної ради Віктор Рабчук, працівники виконавчого апарату районної ради, працівники відділів райдержадміністрації.

Переглядів: 424 | Додав: bil-rada | Дата: 08.04.2013


      8 квітня 2013 року  перший заступник голови адміністрації  Микола Подлєсний  провів  нараду з керівниками  структурних підрозділів адміністрації, підприємств та установ району.  В нараді взяла участь  голова районної ради Людмила Янишина та її заступник Віра Васильчук.
      Основне питання  порядку денного було  пов’язане з роботою  державної інспекції сільського господарства у Хмельницькій області. Головний спеціаліст  інспекції Микола Гордієнко проінформував присутніх про здійснення   державного контролю  за вирощуванням, якістю, збереженням і підготовкою насіння сільськогосподарських культур до посіву суб’єктами господарювання на території району .
     Інспекція пропагує і впроваджує у виробництво нові сорти сільськогосподарських ку
льтур, що в майбутньому підвищить урожайність та ефективність сільськогосподарського виробництва, надає платні послуги, а саме: консультації з питань насінництва, відбір проб насіння, проведення аналізів на визначення якості насіння сільськогосподарських культур, проведення апробації сортових посівів.  При цьому М. Гордієнко зазначив, що у зв’язку з реформуванням інспекції дещо змінено порядок   провед ... Читати далі »
Переглядів: 426 | Додав: bil-rada | Дата: 08.04.2013


   7 квітня 2013 року за ініціативи відділу освіти,  молоді та спорту і відділу культури  районної державної адміністрації проведено районні спортивно-масові заходи, присвячені Всесвітньому дню здоров’я. Метою даного заходу є збільшення кількості активної молоді району, популяризація здорового способу життя серед дітей та молоді, профілактика та попередження соціально-негативних явищ у молодіжному середовищі.  У  районному будинку культури були проведені змагання з волейболу та шахів серед дорослих, у приміщенні Білогірського НВК змагалися школярі. 
   Переможцями гри з волейболу стали  команди Ямпільського ремонтного заводу (  І місце ), команда села Квітневе ( ІІ місце ),  ІІІ місце  за  командою села   Юрівка.  Найсильнішими в грі у шахи були М. Дашкевич, В.  Довгалюк,  О.  Войцешук та В. Новосад.
     На базі Білогірського НВК проведені змагання з волейболу серед учнівських колективів та спартакіада «Нащадки козацької слави». Переможцями тут стали волейбольні команди Денисівської, ( І місце ),  Ямпільської ( ІІ місце ) та Дідковецької ( ІІІ місце ) шкіл. Спартакіаду виграли юні спортсмени Ямпільської ЗОШ (  І місце ) , Білогірського НВК  та В’язовецької школи ( ІІ місце ), Дідковецької школи (  ІІІ місце ).
&n ... Читати далі »
Переглядів: 419 | Додав: bil-rada | Дата: 08.04.2013

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини