Неділя, 28.04.2024, 23:06
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Квітень » 24 » Вручення автобуса Юрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
17:27
Вручення автобуса Юрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Нещодавно Юровецьку загальноосвітню школу відвідав заступник  голови обласної державної адміністрації Володимир Галищук. місцевим малюкам гість з області разом з районними керівниками головою райдержадміністрації Олександром Мельничуком та головою районної ради Людмилою Янишиною привезли чудовий подарунок – новенький автобус, марки «Еталон», який підвозитиме дітей до школи із сусідніх сіл в рамках програми «Шкільний автобус».
   
На шкільному подвір’ї зібралися учнівський та педагогічний колектив,. Були на урочистостях присутні Марія Кабанова, начальник відділу освіти РДА, та Олександр Начичко, Юровецький сільський голова. Хлібом-сіллю зустрічали гостей юрівчани.. На обличчі діток радісні посмішки, в очах – вогники радості і нестримного бажання скоріше проїхатися на новому транспортному засобі.
    Вітаючи присутніх, Володимир Галищук сказав: «Майбутнє - це наші діти. Як сказав Президент України В.Ф.Янукович «Якісна освіта сьогодні - успішна держава завтра». Влада приділяє велику увагу подальшому розвитку освіти. Я знаю якою була ця школа. А наразі замінені вікна, дах, зроблена котельня. Створені усі умови, аби учні приходили з повним ранцем гарних оцінок. На сьогоднішній день програмою «Шкільний автобус» 100 відсотково охоплений Білогірський район. Надання якісної освіти дітям питання номер один для нашого суспільства. І ми не повинні зупинятися на досягнутому, а робити усе для того, аби позитивних кроків та нових звершень було набагато більше».
    Олександр Мельничук, вітаючи присутніх, зауважив, що на часі стоїть питання про переведення котельні на альтернативні види палива. А Людмила Янишина зауважила, що юровецька громада входить в п’ятірку кращих по району і люди тут згуртовані, об’єднанні спільною метою розбудовувати свій рідний куточок землі.
 
  До слів вітань приєднався і сільський голова Олександр Начичко, і деректор школи Микола Троцюк.
    Символічну стрічку посадовці перерізали разом з учнями школи. А місцеві малюки на новенькому транспорті вирушили у перший рейс.
    
Переглядів: 584 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини