Неділя, 05.05.2024, 09:25
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Серпень » 27
   Гарне та мальовниче, заховане в зелені невеличке село Шимківці минулої неділі зустрічало фестиваль «Квітуй, мій край, Хмельниччина моя», присвячений 75-річчю утворення нашої області. Коли у селі має відбутися захід такого масштабу, важко знайти серед жителів байдужого, людину, котра б зовсім не турбувалася, як провести свято та зробити так, щоби кожна мить стала незабутньою. Жителі Шимковець дружні і звикли сприймати себе однією великою дружною родиною. Отож, і свято тут вийшло чудовим, а у невеличкому клубі, який до речі, побудований ще у 1947 році, панувала по –домашньому затишна атмосфера.
    Біля одної стіни розкинулося справжнє містечко майстрів. Тут зручно примостилися вишивані серветки, рушники, картини над якими трудилися обдаровані майстрині Світлана Бондарчук, Ольга та Олена Сіротки, Єви Павлюк, Лариси Механчук, Тетяни Буркацької, Світлани Басюк. А поряд виставлені дерев’яні роботи юних майстрів, будинок молодого архітектора-аматора Василя Механчука  та витвори гуртка писанкарів.


    І полилися з вуст ведучих гарні віршовані оповіді про рідне село, про багату землю, яка зростила невтомних трударів та прекрасних господарів, про людей, що не просять аби їх возвеличували в піснях та легендах, але заслуговують найщиріших та найтепліших слів вітань, бо роблять неоціненний вклад у розвиток своєї Батьківщинии.
 &nbs ... Читати далі »
Переглядів: 504 | Додав: bil-rada | Дата: 27.08.2012


    А в Білогір’ї 24 серпня пройшла акція, присвячена святкуванню 21 річниці незалежності України. Молоді люди пройшлися вулицями райцентру з національною символікою та у вишивках. Таку акцію зініціював О.Кухарчук. ініціативу підтримала Білогірська селищна рада. Саме представники місцевої влади разом з будинком культури та за підтримки підприємця В.Мельника організували у скверику святкову дискотеку. А о 23 годині над містечком гриміли салюти, а небо світилося спалахами феєрверків. Білогірчани вкотре вітали країну з днем народження!

... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: bil-rada | Дата: 27.08.2012 | Коментарі (0)




     Уже гарною традицією стало відзначати день народження держави на головній площі області. Саме 24 серпня цей куточок обласного центру нагадує своєрідне містечко, де оживають найдавніші українські звичаї та ремесла. Виставкове містечко "Музей під відкритим небом", обласну виставку творів образотворчого та декоративно – прикладного мистецтва «Барви Хмельниччини», виробів народних умільців та досягнень сільськогосподарського виробництва, де кожен район Хмельниччини представляв своє надбання, оглянув голова обласної ради М.Дерикот  та голова облдержадміністрації В.Ядуха, а також районні керівники голова районної ради Л.В.Янишина , голова райдержадміністрації О.П.Мельничук.



     Звісно, взяли участь у дійстві і білогірчани. На виставку були представлені вишивки вмілої майстрині, людини з золотими руками та золотим серцем М.Нікітіної. Її роботи уже давно стали своєрідною візиткою мистецької Білогірщини.


   Управління праці та соціального захисту населення в начальника Т.Романюк та працівники тер центру на чолі з Р.Маринчук відповідали за наповнення виставочної палатки. Допомагали збирати експонати і бібліотечні працівники під керівництвом Г.Мар ... Читати далі »
Переглядів: 577 | Додав: bil-rada | Дата: 27.08.2012

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини