Неділя, 05.05.2024, 05:54
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Серпень » 03
Продовжується огляд-конкурс на кращий санітарний стан та благоустрій території сільських, селищних рад. Цього разу комісія завітала до Юрівської, Ставищанської, Сивківської, Вільшанецької та Сушівецької сільської ради.
      Знайомство з Юрівкою розпочинається зі споглядання
території, де колись було сміттєзвалище. Нарешті його загорнули. Проявив винахідливість Юровецький сільський голова О.Начичко у боротьбі за збереження довкілля. У лісі був несанкціонований смітник, куди люди викидали різний непотріб. Олександр Васильович зініціював молодь створити нове місце відпочинку на природі... на місці сміттєзвалища. Тепер тут не лише прибрано, а й окрасою місцини є альтанка і жителі села залюбки проводять тут час та дихають свіжим повітрям

Звісно, місцева громада до огляду-конкурсу підготувалася просто прекрасно, бо і на вулицях чисто, і біля соцзакладів порядок. Єдине, що потрібно ще зробити, це більшу увагу звернути на прилеглу територію до пам’ятника, що знаходиться в центрі села.
Здивував членів комісії заклад культури у Великих Калетинцях. І не будинок культури став центром уваги, а неординарна клумба, що вдало примостилася на прилеглій території. Місцевий житель Олексій Слига власними руками виготовив декоративне оздоблення клумби, прикрасивши її лозою та довершив композицію криничкою. Це таки дійсно оригінально.

Переглядів: 862 | Додав: bil-rada | Дата: 03.08.2012 | Коментарі (0)

    Жнива на Білогірщині в розпалі. Це гаряча пора для селян, бо необхідно зібрати вирощене такою нелегкою працею. Трудівників села підтримують керівники району, які щодня бувають на жнивних ланах, спілкуються з людьми, дізнаються про їх проблеми, намагаються вирішити те, що людей болить.

   Учора голова районної ради Людмила Янишина разом з головою райдержадміністрації Олександром Мельничуком розділили радість трудівників ПрАТ «Ямпільська ПМК-182», які закінчили збирання ранніх зернових, що займали в господарстві 1200 га. Ужинок ниви радує: пшениця, наприклад, дала 43 центнерів з гектара, горох та ячмінь по 38. У зернозбиральній кампанії в Ямполі задіяно понад 160 чоловік.

     Добре попрацювали комбайнери, особливо екіпаж у складі братів Віктора та Володимира Куригів, які старенькою «Нивою» зуміли намолотити 7 тисяч центнерів зерна. Сумлінно ставилася до роботи бригада водіїв. Простоїв в загінках не було. Після того, як урожай зібрано, у «Ямпільській ПМК-182» беруться за підготовку ґрунту під майбутній урожай.

Переглядів: 612 | Додав: bil-rada | Дата: 03.08.2012 | Коментарі (0)

      Днями голова районної ради Людмила Янишина та голова райдержадміністрації взяли участь в урочистому відкритті районної поліклініки у Волочиську. Більше 20 років жителі Волочиського району чекали цієї події, адже будівництво районної поліклініки на 380 відвідувань в зміну розпочалося у 1991 році. Її планували здати в експлуатацію у третьому кварталі 1993, однак, через брак коштів будівництво на довгий час було «заморожене».
   Завдяки клопотанням обласної державної адміністрації та особисто Василя Ядухи перед Кабінетом Міністрів України, справу було зрушено з мертвої точки. «Ми не на словах, а ділом доводимо, що конкретні справи для нинішньої влади важливіші будь-якої політики. І приємно сьогодні чути з вуст простих людей, що за останніх два роки зроблено більше, ніж сказано. Перший транш, який був виділений в 90-х роках на будівництво поліклініки  сягнув 25% від загальної вартості. А за останніх два роки з державного бюджету було виділено кошти для Віньковецької поліклініки, яка вже працює, 16 мільйонів - для Волочиської. Ще майже 3 мільйона спрямували на закупівлю нового найсу ... Читати далі »
Переглядів: 614 | Додав: bil-rada | Дата: 03.08.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини