Неділя, 05.05.2024, 10:05
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Серпень » 3 » Районний конкурс "Краща сільська, селищна рада" ІІ етап
14:01
Районний конкурс "Краща сільська, селищна рада" ІІ етап
Продовжується огляд-конкурс на кращий санітарний стан та благоустрій території сільських, селищних рад. Цього разу комісія завітала до Юрівської, Ставищанської, Сивківської, Вільшанецької та Сушівецької сільської ради.
      Знайомство з Юрівкою розпочинається зі споглядання
території, де колись було сміттєзвалище. Нарешті його загорнули. Проявив винахідливість Юровецький сільський голова О.Начичко у боротьбі за збереження довкілля. У лісі був несанкціонований смітник, куди люди викидали різний непотріб. Олександр Васильович зініціював молодь створити нове місце відпочинку на природі... на місці сміттєзвалища. Тепер тут не лише прибрано, а й окрасою місцини є альтанка і жителі села залюбки проводять тут час та дихають свіжим повітрям

Звісно, місцева громада до огляду-конкурсу підготувалася просто прекрасно, бо і на вулицях чисто, і біля соцзакладів порядок. Єдине, що потрібно ще зробити, це більшу увагу звернути на прилеглу територію до пам’ятника, що знаходиться в центрі села.
Здивував членів комісії заклад культури у Великих Калетинцях. І не будинок культури став центром уваги, а неординарна клумба, що вдало примостилася на прилеглій території. Місцевий житель Олексій Слига власними руками виготовив декоративне оздоблення клумби, прикрасивши її лозою та довершив композицію криничкою. Це таки дійсно оригінально.

Ставищанська сільська рада, на жаль, серед відвіданих цього дня рад, знову ж пасе задніх. Хоча благоустроєні усі території біля закладів соцкультпобуту, що є на території сіл Ставищани та Кащенці, сільські вулиці потопають у зілл’ї.

      Потрібно прибрати територію поблизу адмінбудинку. Виконком сільської ради уже незабаром перейде працювати у нове приміщення, яке будувалося на протязі останніх декількох років. Повирубували кущаки біля амбулаторії та приміщення, куди мають перенести місцевий заклад культури.

    До речі, гарні відгуки лунали від членів комісії про місцевий заклад. У соцзакладах, що знаходяться в сусідніх Кащенцях, порядок. Вони готові до роботи в осінньо-зимовий період. А от вулиці не обкошені.

     Та ж проблема у Сивківського сільського голови В.Іванюка. Василю Олександровичу треба більше уваги звернути на санітарний стан вулиць.

    А ось дошкільний заклад у відмінному стані.

     Якби того дня підбивали підсумки конкурсу, то лідерські позиції у Вільшаницькій сільській раді.

     Адже, Н.Артемчук до конкурсу на кращий санітарний стан і навела порядок скрізь. Тут все просто чудово.

   А дитсадок один з найкращих в районі.

   Гарно попрацювала і сушовецька громада, очолювана Г.Наголюк. Благоустрій та санітарний стан на належному рівні.

    Великий об’єм роботи виконано біля дитсадка, тут облаштували гарний дитячий майданчик. А ще сільський голова провела великий об’єм роботи проведений біля покинутих садиб.

     Оригінально та з фантазією оформлені дитячі майданчики у дошкільних закладах освіти. Хто вперше потрапить у країну дитинства, то не одразу здогадається, що декоративні прикраси виготовлені із звичайних пластикових пляшок.

Переглядів: 863 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 4.4/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини