П`ятниця, 03.05.2024, 21:14
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Листопад » 28 » Відбулось засідання колегії райдержадміністрації
17:16
Відбулось засідання колегії райдержадміністрації
28 листопада  2013 року голова районної державної адміністрації Валерій Курсов провів    засідання колегії райдержадміністрації  за участю  голови районної ради Людмили Янишиної, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників підприємств, установ. Крім того, участь у нинішньому засіданні взяв голова обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Віталій Олуйко.
На засіданні  розглянуто наступні питання:
1. Про стан розвитку конкуренції в Хмельницькій області.
2. Про стан виконання Програми  соціально-економічного розвитку району за    10 місяців 2013 року.
3. Про роботу відділу освіти райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування району щодо створення належних умов для виховання дітей в дошкільних навчальних закладах.
4. Про стан забезпечення містобудівною документацією населених пунктів району.
5. Звіт Ямпільського селищного голови В.Рудя  щодо реалізації проекту «Народна ініціатива» на території Ямпільської селищної ради.
            З першим питанням перед присутніми виступив Віталій Олуйко. Він актуалізував питання євроінтеграційного процесу України, підкресливши те, що вступ до ЄС – перспектива України, однак для цього повинні бути створені відповідні передумови. Так, якість української продукції ще не відповідає європейським стандартам, отже, держава втратить ринки збуту. А це – значні економічні втрати, які сьогодні ЄС компенсувати не готовий. Низьким у нас є й рівень конкуренції. А тому допоки не будуть створені відповідні умови, вступ до ЄСу   був би економічно необґрунтованим. Віталій Олуйко  детально зупинився на сферах та основних напрямках діяльності Антимонопольного комітету України як державного  органу   зі спеціальним статусом  для захисту економіки від недобросовісної конкуренції.
У рамках Національного плану дій на 2013 рік щодо запровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», Програми Віктора  Януковича «Україна для людей», на території Ямпільської селищної ради  досягнуто перших позитивних результатів реалізації регіонального проекту «Народна ініціатива», про що доповів селищний голова Валерій Рудь. Так, проведено роботу щодо облаштування ігрового майданчика у центрі селища, на що були залучені, в основному, спонсорські кошти місцевого авторемонтного заводу. Зміцнено базу ігрових майданчиків Ямпільського та Дідковецького дошкільних закладів. Проведено частковий ремонт доріг в населених пунктах, благоустроєно кладовища. Організовані роботи щодо надання ритуальних послуг. Однак ще потрібно працювати над поліпшенням бази комунального підприємства, перекриттям дахів житлових будинків. А тому реалізація регіонального проекту «Народна ініціатива» на території Ямпільської селищної ради продовжується.
 Перший заступник голови адміністрації Микола Подлєсний доповів про підсумки виконання Програми соціально – економічного розвитку району за 10 місяців 2010 року. Він зупинився на  позитивних показниках ( забезпечено ріст  обсягів  промислового виробництва, розширено ринок збуту, забезпечено належне функціонування закладів соціальної сфери тощо ) та виокремив проблемні питання життєдіяльності всіх сфер економіки.
         Начальник відділу освіти райдержадміністрації Марія Кабанова ознайомила присутніх з виконанням соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича в частині створення належних умов для виховання дітей в дошкільних навчальних закладах. Вона, зокрема зауважила, що   тісна співпраця із головами сільських та селищних рад   дала можливість збільшити кількість дітей, охоплених дошкільною освітою. Та це тільки початок. Необхідно ще і поновити матеріально-технічну базу,  створити умови для занять дітей. Тож у планах – придбання ком’ютерної техніки, благоустрій територій, облаштування внутрішніх санвузлів у Перерослівському дошкільному закладі. 
Про виконання районної  Програма з розроблення містобудівної документації, яка   покликана вирішити проблемні питання стимулювання і розвитку сіл та селищ, раціонального використання ресурсів та встановлення відповідного режиму забудови територій і населених пунктів Білогірського району, проінформував начальник відділу містобудування  та  архітектури адміністрації  Василь Кривий.   
    З усіх розглянутих на колегії питань прийняті відповідні розпорядження.
   

Переглядів: 392 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини