Субота, 27.04.2024, 22:03
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Серпень » 22 » Урочисте відкриття готельного комплексу "Променад"
10:54
Урочисте відкриття готельного комплексу "Променад"

        19 серпня офіційно й урочисто відчинив свої двері готельний комплекс «Променад», що знаходиться у селищі Ямпіль. Багато присутніх зазначили, що готель став ще однією окрасою селища.
       З нагоди відкриття до Ямполя завітали багато поважних гостей, а музичними дарунками радували місцеві аматори сцени. З вітальним словом виступили заступник голови Хмельницької ОДА В.Галищук,
голова райради Л.Янишина, голова РДА В.Заріцький, власник комплексу С.Вознюк.
       Д.М.Бояр, який будував «Променад», пригадав багату історію споруди виявляється, раніше там була казарма погранзастави, і ремонтна майстерня, і адміністрація заводу. Дмитро Макарович також подякував людям, які
давно працюють в установі та допомагали у її відбудові, а саме В.Кравчуку, С.Олуйку, І.Красножонову.
         Перерізана символічна стрічка. Першими відвідувачами стали гості свята, які оглянули кілька номерів класу «напівлюкс» та «люкс». Одразу кидається в очі блискуча чистота просторих кімнат, обладнаних новими меблями,  міні–холодильником та ванною кімнатою. «Променад» – розкіш та комфорт європейського стилю життя, краса і гостинність культури Білогірщини. І навіть найвибагливіші гості будуть задоволені умовами та сервісом. Це чудове місце для корпоративного та сімейного відпочинку.
      С.Вознюк, власник готельного комплексу «Променад», розповів, що у ремонті роботи вкладено до 5 мільйонів гривень. Звісно, дехто скаже, що легше було побудувати нове приміщення, але Сергій Миколайович дотримувався іншої точки зору: «Я не думав, вкладаючи гроші, ризик це чи ні. Мені сподобалося приміщення, сподобався Ямпіль. І я вирішив, що саме тут має бути готель». Наразі тут працює 15 людей. З часом з’явиться сауна, конференц–зал, ресторан. Планують також побудувати біля готелю автостоянку, дитячий майданчик та фонтан.
       Слід відзначити, відкриття готельного комплексу в Ямполі – це нова сторінна у історії селища. В Україні розвитку поступово набуває зелений туризм. Адже, сільський зелений туризм – це прекрасна можливість повернутися до природи, до землі, до свого коріння, суті і стати самим собою.
         А.ДЗИЦЮК
Переглядів: 634 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини