Субота, 27.04.2024, 21:39
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Серпень » 25 » Святкували двадцяту річницю незалежності України
13:59
Святкували двадцяту річницю незалежності України
      Учора жителі Білогірщини разом з усією Україною відзначали найбільше свято нашої держави – 20-у річницю незалежності України. Святкування розпочалося з богослужіння – духовенство провело молебні за Україну і Український народ.
 
      Потім урочистості продовжилися біля пам’ятника великому українському поету Т.Г. Шевченку. З великим державним святом привітали усіх присутніх голова районної ради Л. В. Янишина та голова райдержадміністрації В. В. Заріцький, після чого урочисто вручили паспорти громадянам України, яким цьогоріч у серпневу днину виповнилося шістнадцять літ.

      Таких щасливців виявилося двоє: Вишнівський Олександр – учень Білогірського НВК, соліст танцювального ансамблю Білогірської дитячої музичної школи «Барви Поділля» та Довгаль Олексій – учень Хорошівської загальноосвітньої школи.
Керівники району привітали юнаків та відзначили, що незалежність нашої неньки України – це велике надбання усіх громадян України, всього Українського народу і найголовнішим нашим спільним завданням є розбудова Української держави, її процвітання та благополуччя, щоб забезпечити щасливе майбутнє української нації.
       Класний керівник 11-А класу Білогірського НВК Загоруйко Оксана Іванівна також висловила слова вітання школярам, побажавши їм здійснення найзаповітніших мрій, життєвої удачі в їх молодому житті, щоб вони з гідністю несли високе звання громадянина України.
       З вітальним словом виступив настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці Української Православної Церкви, протоієрей Олександр Теравський, бажаючи усім удачі та божої благодаті, а також шани до рідної землі.

      Музичними дарунками усіх вітали білогірські таланти: Вікторія Бащук, Юрій Гаврилюк та Таїса Чорненька.

    Урочистості завершились покладанням квітів очільниками району, представниками трудових колективів до пам’ятників Т. Шевченку, воїнам-односельчанам, Б. Хмельницькому та воїнам-визволителям.

      В рамках святкування 20-ї річниці незалежності України проводився конкурс дитячого малюнку на асфальті на площі районного будинку культури за сприяння районної організації Партії регіонів, виставка експонатів «На шляху до незалежності» в районному історико-краєзнавчому музеї, виставка в читальному залі районної бібліотеки для дорослих «Україно, лагідна і мила, колискова спадщино моя». Переможцями конкурсу дитячого малюнку стали:
І місце - Валігура Наталія, Чуйко Віта,
ІІ місце - Попович Оля, Фіть Василь,
ІІІ місце - Симоненко Юля, Красовська Таня, Воляник Наталія.

 
     Після урочистей з нагоди Дня незалежності України очільники району взяли участь в традиційному хресному ході з Шепетівки в Почаїв, приуроченому до Успіння Святої Богородиці.

      Увечері ж відбулася святкова молодіжна дискотека на площі перед районним будинком культури, яка завершилась урочистим святковим феєрверком.
Переглядів: 581 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини