Субота, 04.05.2024, 01:57
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Листопад » 25 » Робоча нарада
17:12
Робоча нарада
 25 листопада 2013 року відбулася чергова нарада з керівниками  структурних підрозділів адміністрації, підприємств та установ району. В нараді взяла участь голова районної ради Людмила Янишина.
      На початку зібрання В.Курсов повідомив про те, що 26 листопада буде проведено засідання колегії обласної державної адміністрації, де планується розглянути важливі питання життєдіяльності. А тому  завданням відповідних служб району є здійснення глибокого аналізу роботи та забезпечення належного інформування щодо виконання тих чи інших завдань. Серед них – створення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями  до об’єктів інфраструктури. Начальник управління соціального захисту населення Тетяна Романюк і  начальник відділу містобудування та архітектури Василь Кривий проінформували про результати моніторингу відповідності пандусів, обладнаних біля приміщень різних об’єктів  району,  нормативним вимогам. За їх інформацією, пандуси, як споруди, обладнано практично скрізь, однак далеко не всі вони відповідають встановленим вимогам. Так, не обладнані або не працюють  кнопки виклику, не облаштовані поручні. Пандусів не має жодна церква. А тому голова адміністрації дав доручення управлінню соціального захисту до 15 грудня провести організаційну роботу  щодо усунення окремих недоліків – встановленні кнопок виклику, поручнів. А от необхідні будівельні роботи будуть проведені весною – за відповідних погодних умов.
        Головний спеціаліст відділу культури адміністрації Ганна Загоруйко проінформувала про проблемні питання в розвитку культури у районі, де нині діє 15 будинків культури, 32 клуби, 36 бібліотек та 4 пункти видачі книг.   Є непогані результати їх діяльності , однак є немало проблем та недоліків. Так, слабкою і застарілою є матеріально – технічна база установ культури. Відсутні сучасні технічні засоби, персональні комп’ютери, недостатньо костюмів та музичних інструментів. Приміщення бібліотек пристосовані, їх книжковий фонд практично не поповнюється. Керівник району відмітив, що Президент України Віктор Янукович окреслив стратегічні завдання, зокрема відродження культурної інфраструктури села. Розвиток сільських територій потребує великої уваги,  бо тут проживає третина населення нашої держави. Президент наголосив, що створення сучасних умов життя на селі в соціальному, культурному і духовному розумінні - найперше завдання для місцевої влади. При цьому, як зазначив В.Курсов, проблем у роботі галузі району дійсно є чимало. Однак очевидною  є й недостатня управлінська діяльність відділу культури щодо активізації діяльності закладів культури, особливо в сільській місцевості. Кожен заклад культури має стати справжнім центром дозвілля, інформації, туди мають іти люди. Тільки за умов  активної та творчої діяльності знайдуться люди, які охоче допоможуть закладам у їх матеріально – технічному розвитку.         
       Головний спеціаліст з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи  апарату адміністрації Микола Тищук звернув увагу присутніх на чітке дотримання норм Закону України «Про запобігання і протидію корупції», зокрема в частині декларування доходів особами, які припиняють свою діяльність як державні службовці. Крім того, на нараді розглядалися питання транспортного сполучення та підготовки до осінньо – зимового періоду.
Переглядів: 388 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини