Неділя, 28.04.2024, 11:28
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Серпень » 25 » Районна серпнева конференція працівників освіти
17:44
Районна серпнева конференція працівників освіти

       Сьогодні, 25 серпня, у районному будинку культури відбулося засідання районної серпневої конференції працівників освіти. У конференції взяли участь голова районної ради Л. В. Янишина та голова райдержадміністрації В. В. Заріцький, а також працівники відділу освіти та РМК, керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів, заступники директорів з навчально-виховної роботи, педагоги, батьки, учні, працівники громадських установ, що співпрацюють з освітою.
         На порядок денний засідання виносилось два питання:
1. Про підсумки розвитку загальлної середньої та дошкільної освіти району у 2010-2011 навчальному році та завдання на 2011-2012 навчальний рік;
2. Вибори кандидата для формування делегації на ІІІ Всеукраїнський з'їзд працівників освіти.
         Розпочалось пленарне засідання конференції з вітань начальника відділу освіти М. М. Кабанової з нагоди 20-річчя незалежності України та покладання квітів до пам'ятника Т. Г. Шевченку та пам'ятника загиблим воїнам.
        В ході засідання учасники конференції заслухали доповіді Панасюка М. І. "Створення умов для здобуття якісної освіти в сільській школі", Савіцької Л. В. "Управління якістю освіти в дошкільному закладі", Олуйко М. В. "Інноваційні процеси в навчальному закладі", Дідух І. І. "Реалізація компетентнісного орієнтованого навчання як одне з основних завдань нового Державного стандарту початкової загальної освіти", Киричок Н. І. "Патріотичне виховання як основа розвитку національної самосвідомості учня", Ковбасовський В. Д. "Активізація фізкультурно-оздоровчої роботи в навчальному закладі як важливий чинник збереження та зміцнення здоров'я школярів", Степ'юк О. П. "Роль методичної служби в модернізації освіти", Мусійчука В. В. "Роль профспілкової організації в роботі колективу школи щодо формування у вихованців основних життєвих компетентностей", Степанюк В. В. "Роль позашкілля у формуванні творчої особистості", Огороднік Б. Г. "Роль профспілки у професійній підтримці учителя".
       Про ціннісні орієнтири розвитку освіти району розповідали голова райради Л. В. Янишина та голова райдержадміністрації В. В. Заріцький.
     Після обговорення доповідей учасники конференції схвалили проект резолюції конференції "Пріоритетні завдання розвитку освіти району".
       Згідно з порядком денним, кандидатом для участі в ІІІ Всеукраїнському з'їзді педагогічних працівникв обрали учителя початкових класів, учителя-методиста Ямпільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Рафалюк Надію Олександрівну.
      

Переглядів: 628 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини