Субота, 27.04.2024, 21:12
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Серпень » 23 » Огляд стану благоустрою населених пунктів Білогірського району
08:44
Огляд стану благоустрою населених пунктів Білогірського району
Триває огляд стану благоустрою сільських рад району.
     Нещодавно конкурсна комісія завітала до Миклашської сільської ради і відзначила, що її територія з кожним роком змінюється в кращу сторону. Скрізь біля закладів соціально-культурного призначення лад. Окрасою школи на протязі кількох років залишається музейна кімната та спортивний зал. Єдина порада від начальника відділу архітектури та містобудування В.Кривого зробити пандуси, які б відповідали вимогам, а не замінювати їх пристосованими конструкціями.
На фоні інших сільських рад Воробіївська сільська рада поступово втрачає лідерські позиції. Заклади освіти, культури та медицини у селах Воробіївка та Погорільці в належному стані, натомість сільські вулиці потребують більшого догляду.
Що стосується Довгалівської сільської ради, то одразу у вічі кидається зроблений у класних кімнатах школи ремонт, шкільний музей (що є одним з кращих у районі). Жодних претензій у комісії не виникали й заклади культури: клуб і бібліотека охайно прибрані.
Очільнику в’язовецької громади рекомендували приділяти більше уваги питанню благоустрою, адже тенденції до позитивних зрушень, за висновком членів комісії, тут не спостерігається.
Станом соціальних закладів Ямпільської селищної ради всі залишилися задоволеними. Особливо відмітили гарний стан ямпільської школи.
Оглядаючи благоустрій с. Юрівка, одразу кидається в очі відсутність стихійних смітників. Тамтешній сільский голова Олександр Начичко ліквідував звалища побутових відходів і не допустив появи нових. Турбує Олександра Васильовича питання розширення дитячого садка. Дітей є багато, треба підшукувати для дошкільного закладу будинок.
Велику увагу Кащенецькому дитячому садку цьогоріч приділив Ставищанський сільський голова Геннадій Кривенчук. Крім внутрішнього ремонту тут обгородили територію. В день приїхзду комісії кипіла робота. До першого вересня малюки не впізнають свій другий дім.
Добре попрацював і колектив Сивківського дошкільного закладу. За словами сільського гллови Василя Іванюка, тут доукомплектували ігровий майданчик, а в ігрову кімнату обшили гіпсо-картонними плитами.
В ідеальному стані перебуває й дитсадок у Вільшаниці. Сільський голова Ніна Артемчук зараз має змогу користуватися послугами чотирьох людей, яких на громадські роботи направив районний центр зайнятості. Чоловіки не сидять без діла і вже зробили чималий обсяг робіт. Найпомітнішою їх праця є на кладовищі. Воно все обкошене, доглянуте. Вільшаниці не буде соромно перед приїжджими, бо тут дійсно серйозно поставилися до впорядкування місця останнього спочинку.
Максимально скористалася послугами людей на громадський роботах і Сушовецький сільский голова Галина Наголюк. Робітники довели до ладу кладовище, обкосили бур’яни по сільских вулицях.
Варто відзначити, що крім дитсадків, про яких велася окрема мова, в усіх п’яти сільських радах все гаразд і у фельдшерсько-акушерських пунктах, і у клубах, і в школах... Є й окремі незначні недопрацювання: там криницю треба облагородити, там підфарбувати, десь підбити штахетину, прибрати сміття а десь і бур’яни на вулицях скосити. Сільські голови с цими завданнями обіцяли впоратися найближчим часом.
Отже, є над чим працювати, чим пишатися. Сподіваємося, що всі працівники соціальних закладів та голови сільських рад візьмуть до уваги зауваження та пропозиції комісії, дослухаються до порад і наступного року оцінки будуть лише позитивні.
   А. Дзицюк, А. Кардаш

Переглядів: 563 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини