Неділя, 28.04.2024, 12:42
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Січень » 10 » Новий рік на Білогірщині
14:26
Новий рік на Білогірщині


     Новий рік на Білогірщині відсвяткували з традиційними вибухами феєрверків та петард, із гучними застіллями й масовими гуляннями на вулицях райцентру. Дехто відчув віртуальне єднання з цілим світом, що шаленіє від шампанського, запаху мандарин та солодощів. А починалося все у районному будинку культури, де для малечі був організований дитячий ранок. Розважали малят казкові персонажі Дід Мороз (С.Тустановський) та Снігуронька (Л.Бовт), а також ведуча Л.Особська. Дітвора водила хороводи, розповідала новорічні віршики, змагалася у конкурсах та бавилася в іграх. Найактивніших учасників заходу було нагороджено подарунками та призами.

У новорічну ніч жителі та гості райцентру зібралися біля головної зеленобокої красуні, яка встановлена на площі перед приміщенням РБК. Тут були масові гуляння. Привітали білогірчан з Новим 2012 роком заступник голови райради В.Васильчук, голова РДА В.Заріцький, Білогірський селищний голова А.Денисюк. Тож у центрі Білогір’я на Новий рік було весело та гамірно. Було багато поздоровлень та вітань. Музичними дарунками радували присутніх солісти РБК та аматорський колектив «Спомин».

     Навіть сніг випав у новорічну ніч… Прадавня магія, забута і загублена дорогами цивілізації, прокидається у цю  новорічну ніч. Це свято – народний оберіг традиції та унікальності. Це ще один шанс перевірити дію магічних сил, дотуркнутися до чогось незвіданого, таємного, казкового, чарівного.

Із приходом пори новорічних та Різдвяних свят ми поринаємо на три тижні у чарівний світ, створений уявою й фантазіями багатьох поколінь наших предків. Це світ, наповнений народними повір’ями та легендами про неймовірні чудеса та надприродних істот. Це одне з найбільш таємничих, урочистих і «родинних» свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Очікують дива не тільки діти, але й дорослі, навіть якщо вони зовні серйозні й не подають виду. За стародавньою легендою, Дід Мороз мешкає далеко на півночі Європи, у Фінляндії. І тому подарунки від казкового діда спершу потрапляють до малюків, котрі мешкають у Лапландії. Якимось неймовірним чином за одну ніч Дід Мороз встигає завітати в кожну оселю, де його чекають малюки і рознести їм такі довго очікуванні подарунки. Але святковою атмосферою наповнений кожен січневий день. І тому білогірські малюки вирушили на гостину до Діда Мороза у м.Нетішин. Саме тут за ініціативою керівництва Хмельницької АЕС в місцевому Палаці культури відбулося дитяче свято "В гостях у енергетичного Діда Мороза”. Дітей супроводжували спеціалісти служби у справах дітей, відділу сімї і молоді райдержадміністрації, працівники центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді.

А.ДЗИЦЮК
Фото Я.Панасюка
Переглядів: 609 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 vasya  
0
Просто отпад!!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини