Понеділок, 29.04.2024, 15:19
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Лютий » 5 » 90-річчя від дня народження жителів Ямпільської селищної ради
16:56
90-річчя від дня народження жителів Ямпільської селищної ради
     Перші дні лютого були святковими для жителів Ямпільської селищної ради, адже дві шановані та поважні жінки територіальної громади зустрічали на своєму порозі 90-літній ювілей. Одна з іменинниць Ганна Іванівна Шкабара, жителька села Лепесівка. Щаслива подія під одним дахом зібрала дітей, онуків, правнуків та праправнуків ювілярки. Іменинниця народилася у простій селянській родині, вистачало випробувань на вашому життєвому шляху, бо ще в юності довелося пережити роки голодомору, подивитися у вічі жахіттям війни. усе життя ювілярки – то важка праця, бо ж самостійно доводилося піднімати на ноги двох дітей, котрі зігрівають любов’ю та турботою зимову пору життя Ганни Іванівни.
     У день ювілею не лише рідні та близькі прийшли привітати ювілярку. До оселі панні Шкабари завітали голова районної ради Людмила Янишина, голова райдержадміністрації Олександр Мельничук ,Ямпільський селищний голова Валерій Рудь, заступник директора терцентру О.Пасічник, голова первинної ветеранської організації Г.Ситар, ієрей А.Данчук та місцеві аматори художньої самодіяльності.
     Потому керівники району голова районної ради Людмила Янишина та голова райдержадміністрації Олександр Мельничук завітали до ще однієї іменинниці Христини Федорівни Дворак, на життєвому полотні котрої червоною ружею у ці лютневі дні пишною квіткою розцвів 90-літній ювілей. 

     Багато гарних та теплих слів лунало на адресу винуватиці торжества. Вітальну естафету продовжили Валерій Рудь, селищний голова, та Григорій Ситар, голова первинної ветеранської організації, О.Пасічник, заступник директора тер центру. Музичний дарунок Христині Федорівні презентували аматори художньої самодіяльності Ямпільського МБК.
     Доля у Христини Федорівни, як і у багатьох людей її покоління, була не легкою. З ранніх років була привчена до праці, увесь трудовий шлях пройшла у рідному колгоспі. Зазнала жінка чимало поневірянь, коли в країні лютував голодомор. Не легкими були і воєнні роки, адже Христину забрали на примусові роботи до Німеччини, де вона пробула аж до 1945 року. Проті події ювілярка пам’ятає до найменших деталей, а коли починає розповідати, на очах з’являються сльози. Проте тепер пані Дворак своїм життям задоволена, адже родинне дерево поповнилося вісьмома дітьми, численною кількістю онуків та правнуків. За часів Радянського Союзу пані Христина неодноразово була нагороджена орденом «Материнської слави», наразі відзначена почесною нагородою «Мати героїня».
     Тож нехай все добре, що бажали іменинницям, збудеться, щоб в родинному колі Ганна Іванівна і Христина Федорівна зустріли столітній ювілей.

Переглядів: 505 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини