Субота, 04.05.2024, 12:04
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2010 » Жовтень » 04
      Міжнародний день музики – це свято, яке знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Музика... Вона захоплює нас, бере в полон своєю чарівністю. Слухаючи її, ми завмираємо від щастя і насолоди. Треба мати особливу душу, щоб любити музику.
 
     Чути мелодію навіть у співі вітру, шурхотінні листочків на деревах, у звуках морських хвиль, у весняних щебетаннях птаства чи в різнобарвному розмаїтті квітучих луків. Ніщо так сильно не впливає на душу людини, як чудова музика, адже музика – це Гармонія Душі. Тому вона є вічним, невичерпним джерелом для кожного з нас.


          1 жовтня  в приміщенні Білогірської дитячої музичної школи начальник відділу організаційно - кадрової роботи та внутрішньої політики виконавчого апарату районної ради Рубайло Валентина Вікторівна від імені голови районної ради Михайла Дмитровича Ямчука та всього колективу районної ради щиросердечно привітала усіх музикантів, співаків, усіх тих, чиє життя нерозривно пов'язане з музикою та вручила спільну Грамоту районної ради та РДА із цінними подарунками найкращим викладачам музичної школи.
Переглядів: 677 | Додав: bil-rada | Дата: 04.10.2010 | Коментарі (0)

        Кожен з нас, хоч яким шляхом він пішов у житті і чого на ньому досяг, неодмінно ставить у ряд найближчих і найдорожчих людей Учителя – професіонала справді з великої літери, мудрого, чуйного й уважного, несхитно і до останку відданого своїй справі. Освітяни відкривають перед нами планету знань, дають перші незабутні уроки добра, чесності та справедливості, любові до великої і малої Батьківщини.
          29 вересня, напередодні Дня працівника освіти у Білогірському навчально - виховному комплексі "середня школа I-III ступенів, ім. І.О. Ткачука, гімназія" відбулися урочистості, в яких голова РДА Кобера В.В. разом із начальником  відділу організаційно - кадрової роботи та внутрішньої політики виконавчого апарату районної ради Рубайло В.В. виконали приємну місію, вручивши за багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти Грамоти районної ради спільно із РДА та цінні подарунки кращим працівникам освітньої галузі.
Переглядів: 651 | Додав: bil-rada | Дата: 04.10.2010 | Коментарі (0)

29.09.2010 року в районі відбувся урочистий захід з нагоди  Всеукраїнського дня  бібліотек. В цей день ми віддали данину шани подвижникам бібліотечної справи, людям, які присвятили своє життя служінню книзі, знанням, які створюють робочу, творчу і затишну атмосферу для самоосвіти, відпочинку та спілкування. Кращим із кращих бібліотечним працівникам району вручено спільну Грамоту районної ради та РДА .
... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: bil-rada | Дата: 04.10.2010 | Коментарі (0)

    

 Відзначення Дня Ветерана 1 жовтня є виявом глибокої поваги суспільства до людей старшого покоління. Не слід забувати, що наші сивочолі ветерани праці та війни усе життя працювали заради розбудови рідної держави, заради того, щоб у їхніх дітей та онуків було гідне та щасливе майбуття. Вони мають, що передати нам у спадок: життєву мудрість, досвід, знання та вміння. Протягом двох тижнів у районі вшановували ветеранів війни, партизанів та ветеранів праці.

     29 вересня 2010 року у районному будинку культури на святковий концерт зібралися ветерани з усього краю. На урочистостях вшановували та нагороджували грамотами та цінними подарунками винуватців свята.

 

Переглядів: 612 | Додав: bil-rada | Дата: 04.10.2010 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини