Понеділок, 29.04.2024, 02:06
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Квітень » 23 » Відкриття туристичного сезону Хмельниччини
08:37
Відкриття туристичного сезону Хмельниччини

    20 квітня 2013 року делегація Білогірщини на чолі з керівником апарату районної державної адміністрації Тамарою Легенькою взяла участь у відкритті туристичного сезону Хмельниччини, яке відбулося у місті Кам’янець-Подільський.
    Туристичний сезон відкрив губернатор краю Василь Ядуха. Він, зокрема, зазначив, що туристична галузь - одна із пріоритетних в області, адже вона дає змогу створити додаткові робочі місця, залучати додаткові кошти до бюджету області, ефективно спрямувати їх на розвиток краю.
    Безперечно, що добре скоординована діяльність галузі робить область інвестиційно-привабливою. А гордитися є чим: в регіоні налічується 120 заказників, 118 пам’яток природи, 17 заповідників, Національний парк "Подільські Товтри”. В. Ядуха подякував іноземним гостям з Російської Федерації та Республіки Білорусь, Польщі, Хорватії, Румунії, генеральному консулу Польщі у Вінниці  Вшиславу  Свідереку за участь у заходах та висловив сподівання щодо подальшої співпраці в двосторонніх інтересах.

    В сесійній залі міської ради відбулася офіційна частина свята. Її відкрив заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль. Виступили народний депутат України В.Мельниченко, мер міста Кам’янець-Подільський М.Сімашкевич, представники іноземних делегацій. Досвідом роботи у розвитку   туристичної галузі ділилися директори Державних історико-культурних заповідників "Меджибіж” та "Самчики”, Національного природного парку "Подільські Товтри”.

     Білогірщина представила свій інформаційний стенд з фотографіями найпривабливіших куточків краю. Губернатор відмітив мальовничість та самобутність нашої природи, а ще його зацікавила Аріанська вежа  у Тихомлі.
     Програма свята була досить насиченою та різноманітною. До уваги гостей та жителів міста були представлені різноманітні вуличні дійства, майстер-класи із різних видів мистецтв.Ну а серед нововведень - "Марафон духових оркестрів”, у якому взяли участь 150 юних музикантів освітніх закладів області.    Вони одночасно виконали єдиний твір на духових інструментах, що дає можливість встановити новий рекорд  та потрапити до Книги рекордів України .

Новинкою стало і відкриття на Ратушній площі скульптури "Подільського туриста”, аналогів якої в Україні немає.

Переглядів: 507 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини