Понеділок, 06.05.2024, 17:45
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Лютий » 9 » Відділ Держкомзему інформує
17:53
Відділ Держкомзему інформує
Олександр ЛАХМОТОВ: "Чинне законодавство у сфері земельних відносин буде розвиватися з урахуванням найвищих стандартів закордонних країн"
   У понеділок, 6 лютого, у прямому ефірі телепередачі «Актуальна тема» ХОДТРК «Поділля-центр» взяли участь начальник Головного управління Держкомзему у Хмельницькій області Олександр Лахмотов, начальник юридичного відділу Головного управління Держкомзему у Хмельницькій області Михайло Музика, начальник Управління Держземінспекції Головного управління Держкомзему у Хмельницькій області Руслан Домінас і державний нотаріус першої Хмельницької державної нотаріальної контори Марія Наконечна.
  Основна частина передачі була присвячена питанням законодавчого супроводу земельної реформи та перспективам розвитку нормативно-правової бази регулювання земельних відносин в Україні.
  - Якість реформ перш за все залежить від законодавчого та нормативно-правового їх забезпечення. Трансформації у сфері земельних відносин, які тривають в Україні вже понад два десятки років, також здійснюються у відповідному законодавчому полі, яке у свою чергу постійно зазнає змін, удосконалюється і розвивається. – зазначив під час ефіру Олександр Лахмотов. – Водночас, чинне законодавство у сфері земельних відносин, у подальшому, буде розвиватися з урахуванням найвищих стандартів закордонних країн.
     У ході телепередачі також обговорено й низку інших питань, розглянуто та прокоментовано кілька практичних ситуацій. Зокрема Михайле Музика приділив увагу питанням орендних відносин і відчуженню земель особистих селянських господарств, Руслан Домінас більш детально розповів про діючі норми відповідальності за правопорушення у земельній сфері, а Марія Наконечна роз’яснила телеглядачам нюанси, які виникають при оформлені земель, що перейшли їм у спадщину.
   Також протягом ефірного, сорока п’яти хвилинного, часу передачі свої запитання гостям поставити й відразу ж отримали відповіді двадцять один дозвонювач.
     Зважаючи на актуальність земельної тематики та підвищену зацікавленість громадськості регіону до цих питань, черговий випуск телепередачі «Актуальна тема», у вже традиційному її форматі, заплановано на наступний понеділок.
Переглядів: 500 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини