Понеділок, 06.05.2024, 20:24
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Лютий » 16
Про реєстрацію правовстановлюючих документів на землю
     У понеділок, 13 лютого, у черговому прямому ефірі телепередачі «Актуальна тема» її учасники – начальник Головного управління Держкомзему у Хмельницькій області Олександр Лахмотов, начальник відділу державного земельного кадастру Головного управління Держкомзему у Хмельницькій області Олександр Ревко, заступник начальника Хмельницької регіональної філії Державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» - начальник управління державного земельного кадастру Сергій Вірик та державний нотаріус першої Хмельницької державної нотаріальної контори Марія Наконечна, вели мову про реєстрацію правовстановлюючих документів на землю державний земельний кадастр і спадкування земель.
  У ході передачі Олександр Лахмотов, зокрема, пояснив телеглядачам, що таке інвентаризація земель, для чого вона потрібна та розповів який нині стан справ у питаннях проведення інвентаризації земель на Хмельниччині. Також очільник відомства поінформував громадськість про те як сьогодні державні органи контролюють діяльність фірм, які виготовлять державні акти на землю.
  Олександр Ревко, у свою чергу, роз’яснив сьогоденну мету та завдання територіальних органів земельних ресурсів у здійсненні державної реєстрації правовстановлюючих документів на землю й поділився власними думками які переваги, вигоди та позитиви від запровадження системи державного земельного кадастру отримають пересічні громадяни після її повноцінного впровадження. ... Читати далі »
Переглядів: 561 | Додав: bil-rada | Дата: 16.02.2012 | Коментарі (0)


    16 лютого 2012 року голова районної ради Людмила Василівна Янишина у Перерослівській сільській раді проводила особистий прийом громадян територіальної громади.
     
Разом із головою районної ради проводив прийом депутат районної ради по виборчому окрузі Панасюк Володимир Миколайович.
     Основні питання, які піднімали жителі громади на прийомі це: автобусне сполучення жителів села Козин з смт Білогір'я, проведення електроопалення в с. Козин, виплата коштів дітям війни, забезпечення жителів громади балонним газом, очищення комунальних доріг від снігу, надання матеріальної допомоги інваділу на газифікацію житлового будинку в с. Червоне, виділення коштів комунальному підприємству сільської ради на виготовлення проектно-кошторисної документації на земельні ділянки.

        Виконання піднятих на особистому прийомі питання взяті під особистий контроль голови ради.
        Після закінчення особистого прийому громадян територіальної громади голова ради зустрілася з працівниками Перерослівської пожежної команди, побувала у Перерослівській амбулаторії загальної практики - сімейної медицини.
... Читати далі »
Переглядів: 561 | Додав: bil-rada | Дата: 16.02.2012 | Коментарі (0)

       15 лютого в Білогірській школі мистецтв відбувся концерт пам'яті полеглим воїнам-афганцям: "Час і досі не згоїв рану - цей одвічний біль Афганістану".
    На свято були запрошені воїни-інтернаціоналісти району, заступник голови районної ради Васильчук Віра Леонідівна та заступник голови районної державної адміністрації Мельничук Олександр Петрович.
      У зустрічі також взяли участь і виступили заступник військового комісара Гаврилюк Олександр Васильович та голова районної ветеранської організації Максимчук Микола Данилович, воїн-інтернаціоналіст Кравчук Олександр Миклайович.
     В концерті брали участь викладачі школи мистецтв та хореографічний колектив "Барви Поділля".

Переглядів: 618 | Додав: bil-rada | Дата: 16.02.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини