Неділя, 05.05.2024, 08:39
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Серпень » 30 » Серпнева конференція освітян Білогірщини
10:39
Серпнева конференція освітян Білогірщини
   Днями голова районної ради Людмила Янишина та голова районної державної адміністрації Олександр Мельничук взяли участь в роботі районної серпневої конференції педагогічних працівників. Конференція розпочалася традиційним покладанням квітів до пам’ятників  Тарасу Шевченку і загиблим воїнам. З теплими словами привітань до  присутнх в залі звернулася  голова районної ради Людмила Янишина.
      



     Вона висловила освітянам Надгориння сердечну вдячність за  невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю, за високе служіння обраній справі,  невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Вагомих здобутків і успіхів в справі підростаючого покоління бажали педагогам депутат обласної ради Віталій Олуйко, Герой України, депутат обласної ради Петра Іващук та голова ради ветеранів району Микола Максимчук

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Марія Кабанова виступила з доповіддю "Про підсумки розвитку освіти району у 2011-2012 році та основні завдання на новий період”. Вона  детально проаналізувала роботу освітянських колективів району в минулому навчальному році, зупинилася на здобутках і проблемах галузі. М.Кабанова наголосила на тому, що в районі існує тісна співпраця з владою, багато питань вирішуються спільно. В тому числі, оптимізація,  комп’ютеризація закладів освіти. В районі працює філія  Малої Академії наук, шкільний автопарк нараховує на сьогодні двадцять одну транспортну одиницю.

В обговоренні доповіді взяли участь і виступили директор В’язовецької ЗОШ І-ІІІ ступеня Валерій Троян, директор Хорошівської ЗОШ 1-111 ступеня Петро Медвідь, методист Білогірського дошкільного закладу № 1 Ірина Романюк, заступник директора Великоборовицької ЗОШ І-ІІІ ступеня Лілія Стельмащук, учителька І класу Білогірського НВК Ольга Мельник, директор Юровецької ЗОШ І-ІІІ ступеня Микола Троцюк,  психолог Малоборовицької ЗОШ І-ІІІ ступеня Олександр Чернов, старший вихователь Ямпільської спеціальної загальноосвітньої школи - інтернату Василь Мусійчук,  голова ради голів профкомів працівників освіти Борис Огороднік.

Учні шкіл району подарували освітянам змістовну концертну програму.

Переглядів: 629 | Додав: bil-rada | Теги: конфернція вчителів Білогірщини | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини