Субота, 04.05.2024, 23:55
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Серпень » 8 » Районний конкурс "Краща сільська, селищна рада" ІІ етап
11:45
Районний конкурс "Краща сільська, селищна рада" ІІ етап
       У селах, де голова сільської ради – справжній господар, завджи пануватиме лад. А питання благоустрою та упорядкованості не будуть болючим мозолем. У цьому можна було переконатися під час огляду на кращий санітарний стан та благоустрій територій.

      Звісно, члени комісії на чолі з заступником голови райради В.Васильчук та заступником голови райдержадміністрації О.Примаком зробили власні оцінки і підведуть підсумки конкурсу, а ми ділимося з вами, шановні читачі, власними спостереженнями та враженнями.

     Отож, коли потрапили у володіння Мокроволянського сільського голови Л.Белінської, то було приємно усвідомлювати, що людина дійсно старається працювати на благо громади, а, отже, виправдати довіру, яку їй виявила місцева громада.

    Гордість Мокроволі – це музей, який лише нещодавно розпочав роботу, а уже зібрав у своїх стінах чимало цікавих експонатів; дошкільний заклад та початкова школа, де хоч зараз готові розпочати навчальний рік; адмінбудинок, куди приємно зайти не лише для вирішення якихось питань, а й просто аби привітатися з колективом, який тут працює; будинок культури, що є осередком мистецького та духовного життя громади.

     У Жемелинцях у відмінному стані перебувають заклади освіти та культури, а також фельдшерсько-акушерський пункт. Територія населених доглянута, а недоліки, з якими не встигли вправитися, Л.Белінська обіцяє виправити найближчим часом.

      Подбати про благоустрій Семенова та Новосеменова рекомендують сільському голові Н.Юзвик. У закладах соціального значення порядок.

     Звісно, є свої проблеми і у працівників закладів і культури, і освіти. Але сподіваються, що з підтримкою районного керівництва ці питання вдасться вирішити.

      А ще слід облагородити територію поблизу джерела, що знаходиться на території сільської ради. Увагу також треба звернути на стан криниць і поремонтувати їх, аби люди могли брати чисту воду.

       Нічим не дивує членів комісії Денисівська сільська рада. Майже кожного року тут одне й теж – територія не доведена до ладу.

      Непообкошувано на сільських вулицях Калинівки та Данилівки. Очевидно, що бралися навести порядок на кладовищі, та до кінця з роботою не впоралися.

      Ніби окрема республіка заклади соцкультпобуду. Тут до роботи в осінньо-зимовий період готові.

       Робота та стан усіх установ Квітневської сільської ради відмічена членами комісії.

       Населені пункти, що підпорядковані даній сільській раді, благоустроєні.

       А маленькі недоліки сільський голова М.Романюк обіцяє виправити.
Переглядів: 515 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини