Понеділок, 29.04.2024, 04:29
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Квітень » 16 » На нараді у керівництва
13:45
На нараді у керівництва
 
   15 квітня 2013 року голова  адміністрації  Олександр Мельничук  провів  нараду з керівниками  структурних підрозділів адміністрації, підприємств та установ району.  В нараді взяли участь  заступники голови адміністрації, голова районної ради Людмила Янишина та її заступник  Віра Васильчук.
   З інформацією щодо  роботи міжрайонної виконавчої дирекції Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності  виступила провідний спеціаліст Теофіпольської міжрайонної виконавчої дирекції Олена Уласюк.
   За повідомленням О. Уласюк,  в минулому періоді проводилась значна робота з  надання соціальних послуг за рахунок коштів Фонду, зокрема отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду. Упродовж минулого року було профінансовано оздоровлення дітей в дитячих закладах з частковою проплатою Фонду. Доходна частина бюджету виконана.
    Здійснюється щотижневий моніторинг листків непрацездатності, при цьому їх кількість зменшилася порівняно з аналогічним періодом минулого року. Крім того, на 13 % зріс середній розмір денної допомоги по тимчасовій втраті працездатності.
    Особливу увагу Олена Уласюк звернула на оздоровлення дітей та підлітків улітку 2013 року, на що передбачається використати 98, 8 тисяч гривень. Середня вартість путівки становитиме 2, 5 тисяч гривень, а, отже,  розмір батьківської плати  є немалим – 1,6 тисяч гривень. Тому виступаюча закликала об’єднати зусилля фонду, підприємств, установ та організацій для максимального охоплення оздоровленням дітей через відшкодування вартості путівки,  насамперед,  для дітей соціально вразливих категорій.
    Голова адміністрації О. Мельничук звернув увагу керівників, у тому числі головного лікаря центральної районної лікарні, на необхідності посилення контролю за  наявністю нормативних підстав для видачі листків непрацездатності.
    Крім того, очільник району відзначив, що недостатньою є робота щодо  відновлення належної чистоти і порядку на  території   району, особливо біля під’їзних доріг,  ліквідації стихійних сміттєзвалищ. А тому слід активізувати цю діяльність сільським, селищним головам, використати час, сприятливі погодні умови  для приведення у порядок населених пунктів. Не задля виконання офіційних розпоряджень, а  для забезпечення в районі чистого довкілля та належного санітарного стану.
Переглядів: 408 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини