Неділя, 28.04.2024, 10:40
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Листопад » 5 » Фестиваль «Квітуй мій край, Хмельниччино моя»
14:29
Фестиваль «Квітуй мій край, Хмельниччино моя»
Нещодавно фестиваль «Квітуй, мій край, Хмельниччино моя», присвячений 75–річчю утворення Хмельницької області завітав на терени Сивківської сільської ради. Ведучі заходу прославляли на святі рідний край, вулиці, милі серцю, свою маленьку Батьківщину і посилали зі сцени низький уклін кожному жителеві Сивківської громади, адже кожна людина робить свій внесок у розвиток села, віддає свою працю на розвиток району і будує незримий символічний фундамент будинку, добробуту та процвітання не лише нашого калинового краю, а й усієї області. Хлібороби, доярки, агрономи, педагоги, листоноші, медики, працівники культосвітньої ниви, сивочолі ветерани, котрі мужньо боронили рідну землю від ворога, матері-героїні, які виховували дітей у нелегкі часи та змогли прищепити їм найкращі людські риси та дати країні гідних громадянин, народні умільці – ці всі люди є гордістю села, і тому не дивно, що стільки теплих та щирих слів линуло того вечора у їхню адресу.

Зі святом сивків чан вітали сільський голова В.Іванюк, методист Білогірського РБК Р.Якимчук, директор товариства «Білогір’я агро М» П.Лукацький. Фестивальну естафету та вимпел сусідам передавала делегація з Хорошева, очолювана сільським головою В.Ващуком.
Присутні мали змогу отримати насолоду від відвідин виставки, яка затишно розмістилася у просторому закладі культури. Тут вам і вишиванки, і вироби з дерева. Над вишиваними виробами трудилися місцеві майстрині С.Барановська, О.Неручок, О.Клімчук. А от кращі зразки різб’ярства по дереву представили учні В.Гаврилюка, який веде гурток у Сивківській школі та навчає, як зі звичайних речей творити справжню красу. Доречі, вдало організована виставка - це заслуга завідуючої бібліотеки О.Томашук.
Окрасою заходу став концерт, який підготували місцеві аматори художньої самодіяльності. Журі відмітило виступ чоловічої та жіночої вокальних груп Сивківського СБК, групу автентичного співу, солісток С.Мудрик, Н.Лисак, І.Бондар, дитячий ансамбль «Дзвіночок». Гумор читав М.Мушинський. Також члени журі зазначили, що колективи художньої самодіяльності багато чисельні, а отже, директор закладу культури Н.Руда зуміла згуртувати односельчан та організувати їм чудове проведення дозвілля.
Варто відзначити, що на святі вітали іменинників та ювілярку О.Мудрик, котра зустріла полудень віку. Бажали Олені Олексіївні усіляких благ та гараздів, дарували рідні жінці букети осінніх квітів і доповнювали усі слова поздоровлень музичним сувеніром.
Переглядів: 579 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини