П`ятниця, 03.05.2024, 11:11
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 128 129 »

06 жовтня 2014 року розпочався 11-й етап районного конкурсу серед  сільських, селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій територій.

            Цього дня, комісія, на чолі із заступником голови районної ради Вірою Васильчук побувала у населених пунктах Юрівської, Кур’янецької, Перерослівської, Йосиповецької, Малоборовицької, Великоборовицької і Хорошівської сільських рад.

            Добре благоустроєні території у Малоборовицькій, Перерослівській, Великоборовицькій, Хорошівській сільських рад.

            Члени комісії побували у фельдшерсько-акушерських пунктах, дитячих садочках, бібліотеках, клубах. Працівники цих закладів розповіли членам комісії про готовність до паливного сезону.

Переглядів: 448 | Додав: bil-rada | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (0)

2 жовтня 2014 року в приміщенні Білогірського НВК відбулись урочистості з нагоди Дня працівника освіти – свята, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті.

Учитель – одна з найважливіших професій. Вона – для обраних. Ви щодня стоїте перед прицілом сотень допитливих очей, ведете дітей сходами пізнання. До вас йдуть із своїми болями та радощами наші діти. Яке велике серце потрібно мати вчителеві, щоб рік у рік щоденно віддавати його учням, і якою великою має бути любов до дітей у його добрій, терплячій, нестаріючій душі!

Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки і шани.

Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
 На урочисте зібрання завітали голова районної ради Людмила Янишина та голова районної державної адміністрації Андрій Поліховський.
До присутніх звернулася голова районної ради Людмила Янишина. Вона побажала освітяна ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: bil-rada | Дата: 02.10.2014 | Коментарі (0)

       Нещодавно  дитячий зразковий хореографічний колектив «Барви Поділля» ( молодша група і середня група), та хореографічний колектив «Подолянка» філії смт. Ямпіль побували на IV Міжнародному фестивалі-конкурсі Жемчужина Талантів в м. Житомирі.  

Зразковий колектив «Барви Поділля»    ( середня група ) виборов Гран-Прі.

    «Барви Поділля» ( молодша група ) I місце та хореографічний колектив «Подолянка» I місце.

    Учні, батьки, дирекція школи дякують спонсору Іващуку С. П., який надав кошти та транспорт для поїздки.

 

Переглядів: 451 | Додав: bil-rada | Дата: 02.10.2014 | Коментарі (1)

У перший день жовтня відзначають Міжнародний день музики. Це свято знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Адже мову музики розуміють всі незалежно від національності, віку та соціального статусу.
Споконвіку людина черпає у цьому чистому джерелі натхнення й сили, світлі сподівання та чисті прагнення. В чарівних мелодіях – радість буття, краса людської душі, велич людини-творця.

    1 жовтня 2014 року  заступник голови районної ради Вiра Васильчук  привітала колектив Білогірської школи мистецтв з нагоди цього свята.
  До привітань долучилась  заступник голови обласної ради Віктор Адамський,голова районної державної адміністрації Андрій Поліховський, начальник сектору культури Іван Цибуля, генеральний директор товариства «Перлина Поділля» Сергій Іващук


         Гарним доповненням до урочистостей став концерт, підготовлений педагогічним та дитячим колективом районної школи мистецтв.

Переглядів: 478 | Додав: bil-rada | Дата: 01.10.2014 | Коментарі (0)

Стало доброю традицією щороку 1 жовтня 2014 року вшановувати людей старшого покоління - тих, хто своєю багаторічною наполегливою працею та ратними подвигами закладав фундамент сучасної України. 1 жовтня 2014 року в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня людей похилого віку, в яких взяли участь голова районної  ради Людмила Янишина, голова районної державної адміністрації Андрій Поліховський, керівники та представники окремих трудових колективів райцентру.
     День літньої людини —  день не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства.    Наш прямий обов'язок - створити для громадян похилого віку гідні умови життя, забезпечити їм належний захист та підтримку, робити все, щоб вони щоденно відчували повагу й турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.
Для ветеранів прозвучали теплі, щирі слова подяки за їх героїчний труд та вклад у розвиток економіки нашого району від голови районної ради Людмили Янишиної
 Цікаву, змістовну програму подарували учасникам зібрання аматори художньої самодіяльності району.

Переглядів: 452 | Додав: bil-rada | Дата: 01.10.2014 | Коментарі (0)

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Цей день — не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку та розуміння поколінь.
     30 вересня 2014 року напередодні свята  керуючий справами виконавчого апарату районної ради Олена Ніколайчук та заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ярощук, колектив і вихованці реабілітаційного центру для дітей інвалідів "Промінь надії"  завітали до будинку – інтернату для одиноких та пристарілих громадян, адже, люди які там перебувають, повинні відчути, що вони є повноцінними членами суспільства.
    Щедрими і гарними словами зі святом вітали керуюча справами виконавчого апарату районної ради Олена Ніколайчук та заступник голови районної державної адміністрації Віктор ярощук..
Приємно було дивитись на задоволенні обличчя цих обездолених людей, і відчувати те, як багато для них важить тепле і щире слово, мовлене від душі. Гості вручили мешканцям будинку-інтернату п ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: bil-rada | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

     Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

    «30» вересня   2014 року

    смт Білогір’я

Про скликання двадцять восьмої

          сесії Білогірської районної

          ради шостого скликання

 

            Керуючись пунктом 1 частини шостої статті 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та статтею 23 регламенту районної ради:

     1.      Скликати двадцять восьму сесію районної ради з 22 жовтня 2014 року.

  1. Провести пленарне засідання двадцять восьмої сесії районної ради шостого скликання 31 жовтня 2014 року о 10 годині у с ... Читати далі »
Переглядів: 365 | Додав: bil-rada | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, районна бібліотека прийняла участь у VI форумі бібліотекарів Хмельниччини «Бібліотека – територія єдності».

В рамках форуму у сквері ім. Т.Г. Шевченка пройшла ярмарка творчих  ідей «Бібліотечні інновації для громади: створюємо майбутнє разом ».

Білогірська районна бібліотека представила експозиції двох плакатів «Весь скарб в горіховій скарбниці» та «Створюємо майбутнє разом», де висвітлені послуги, які надає бібліотека громаді при допомозі комп’ютерного обладнання та мережі Інтернет. Журі визначило Білогірську району бібліотеку найкращою та нагородило дипломом та цінним подарунком.

Переглядів: 389 | Додав: bil-rada | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

28 вересня у чудовому місті західної України, Львові, відбувся VI Всеукраїнський фестиваль –конкурс хореографічного мистецтва «Перлина заходу».

  У конкурсі взяли участь колективи з Полтави, Києва, Черкас, Чернівців, Миколаєва, Дніпропетровська, Кривого Рога та інших міст України.

  Танцювальний колектив «Перлина» Будинку творчості керівників також побував на цьому конкурсі та повернувся додому з нагородами. Вихованці середньої групи у номінації «Народний стилізований танець» отримали 2 місце та старша група  у номінації «Сучасний танець»-  також  2 місце.

   Танцювальний колектив був нагороджений подарунковим сертифікатом зі знижкою на участь у наступному конкурсі, Дипломами  та статуетками.

 Керівнику колективу, Інні Береговській, вручили  подяку за професійну майстерність і творче ставлення до роботи.

  Діти отримали масу позитивних вражень від участі в конкурсі та від екскурсії по  місту левів.  

Переглядів: 497 | Додав: bil-rada | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини