Субота, 20.04.2024, 08:25
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 128 129 »

Територіальні органи земельних ресурсів на виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана направили на погодження  до органів місцевого самоврядування 3222 клопотання щодо надання дозволів на розроблення документації із землеустрою.

Органи місцевого самоврядування надали позитивну відповідь на 919 клопотань, натомість ще 380 клопотань вважаються погодженими за принципом мовчазної згоди. Стосовно 28 клопотань місцева влада висловила негативне ставлення, ще 1895 – знаходяться в процесі розгляду.

Загалом замовники позитивно ставляться до нової ініціативи щодо погодження будь-яких планів стосовно землі з органами місцевого самоврядування. Наразі 570 клопотань щодо надання дозволів на розроблення документації заявники надіслали на розгляд до органів місцевого самоврядування напряму. Найбільше таких звернень зареєстровано у Вінницькій та Івано-Франківській областях.

У деяких випадках територіальним органам земельних ресурсів довелося повернути клопотання заявникам через те, що вони намагалися вдруге використати право на безоплатне одержання земельної ділянки за певним видом використання або ж тому що земельна ділянка знаходиться у власності чи користуванні іншої особи (не прийнято 81 таке клоп ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: bil-rada | Дата: 11.11.2014 | Коментарі (0)

Шановні працівники культури! 

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Громада високо цінує ваш вагомий внесок у розвиток національної культурної скарбниці. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте нашу батьківщину, примножуєте її успіхи і досягнення.

Культурні здобутки і традиції нашого народу – це скарб, яким треба належно скористатися. Збереження та примноження цього спадку, шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого розвитку та творчої наснаги.

Бажаємо вам весни у серці та у взаєминах із близькими та рідними. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

Голова  районної ради                         ... Читати далі »

Переглядів: 702 | Додав: bil-rada | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

 7 листопада 2014 року в районному будинку культури відбулися заходи, приурочені Дню працівників культури та аматорів народного мистецтва.   Працівників даної галузі привітали:  заступник голови районної ради Віра Васильчук та заступник голови райдержадміністрації Віктор Ярощук.

Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубників, викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси. Дякуючи творчому неспокою та громадському подвижництву майстрів культури та мистецтв народна та професійна культура рясно вродила вагомими духовними здобутками. Тож ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя.    
     За традицією кращим працівникам культури, аматорам сцени і народним умільцям  були вручені Почесні грамоти та цінні подарунки. Гарним доповненням до урочистостей став святковий концерт.

Переглядів: 477 | Додав: bil-rada | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

05 листопада  відбулась 35 позачергова сесія Залузької сільської ради.

На сесії  прийнято рішення про затвердження протоколу територіальної виборчої комісії про результати дострокових виборів Залузького сільського голови, які відбулися 26 жовтня 2014 року.

Сільським головою обрана Ковцун Алла Аркадіївна, 1971 року народження, освіта вища, до обрання сільським головою працювала начальником відділу статистики в Білогірському районі. За неї проголосували 278 виборців (51,2%).

На сесії сільський голова прийняла присягу посадової особи місцевого самоврядування.

Рішенням ради їй присвоєно 9 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

На сесії також були розглянуті земельні питання.

В роботі сесії взяв участь і виступив начальник відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого апарату районної ради Володимир Лісовик.

Переглядів: 494 | Додав: bil-rada | Дата: 06.11.2014 | Коментарі (0)

 Заступник голови обласної ради Ігор Хитрук взяв участь у скайп-конференції з відбору районів Хмельницької області для участі у третій фазі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

На скайп-зв’язку у київському офісі Проекту були старший програмний менеджер Програми розвитку ООН в Україні Оксана Реміга, Міжнародний менеджер Проекту Джейсінгх Сах та спеціаліст з розвитку громад проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», координатор проектної діяльності в усіх регіонах України Олена Рудіч.

У ході наради було проаналізовано хід впровадження Проекту на теренах Хмельницької області та підведено підсумки результатів проектної діяльності в першій та другій фазах Проекту впродовж 2008-2014 років.

Учасники наради розглянули пропозиції від 20 районів щодо можливостей участі у третій фазі Проекту МРГ, наявного потенціалу, готовності до співфінансування пропозицій громад та запропоновану Проектом МРГ-ІІІ методику оцінки та відбору районів.

Після обговорення пропозицій було запропоновано затвердити рекомендований експертами список районів без змін та розпочати впровадження Проекту, здійснюючи постійний ан ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: bil-rada | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)

Шановні працівники соціальної сфери!

    Щиро вітаю вас із професійним святом! День працівника соціальної сфери відзначають фахівці, які присвятили себе гуманній справі — роботі з людьми, що потребують допомоги та підтримки. У професії соціального працівника зосереджені всі найкращі якості людини: милосердя, чуйність, співчуття, доброта, совість. У наш непростий час ви робите все можливе, щоб великі ідеї добра і справедливості не згасали, а продовжували жити і розвиватися.

Бажаю вам творчого натхнення, здійснення всіх задумів і мрій. Щоб ніколи не вичерпалася ваша віра у щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували любов і добро, бажання та спроможність бути корисними людям!

З повагою

Голова районної ради                          Людмила Янишина

Переглядів: 447 | Додав: bil-rada | Дата: 01.11.2014 | Коментарі (0)

31 жовтня 2014 року в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.  На cвято були запрошені усі, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки за службовими обов’язками, а й за велінням совісті та покликом душі.
   Працівників цієї благородної сфери діяльності району привітали  голова районної ради Людмила Янишина та перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Бельцик.
   У вітальному слові Людмила Янишина вшанувала ветеранів та подякувала всім працівникам соціальної сфери за щоденну кропітку працю з реалізації державної соціальної політики, розв’язання соціальних проблем незахищених категорій громадян – малозабезпечені та багатодітні сім’ї, інвалідів, сиріт, одиноких престарілих.
  Голова районної ради Людмила Янишина та перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Бельцик  за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у  виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної соціальної політики, нагородили грамотами та вручили цінні подарунки кращим представникам соціальної сфери району.
      Завершились урочистості святковим концертом.
< ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: bil-rada | Дата: 01.11.2014 | Коментарі (0)

31 жовтня 2014 року у сесійному залі районної ради  голова районної ради Людмила Янишина провела пленарне засідання чергової двадцять восьмої сесії районної ради. Депутати розглянули та прийняли рішення з наступних питань:

- про результати розгляду депутатського запиту;

- про хід виконання Програми "Забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об'єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів пожежної охорони у Білогірському районі на 2011 - 2015 роки";

- про інформацію прокуратури Білогірського району про стан прокурорського нагляду за додержанням та застосуванням законів на території Білогірського району Хмельницької області;

- про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік;

- про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2014 року;

- про стан підготовки до опалювального сезону в районі;

- про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок;

- про внесення змін до Програми поліпшення та розвитку мере ... Читати далі »

Переглядів: 424 | Додав: bil-rada | Дата: 01.11.2014 | Коментарі (0)

Сьогодні, 29 жовтня 2014 року розпочала роботу  двадцять восьма сесія районної ради. В малому залі районної ради працювали депутати постійних комісій районної ради з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад району, з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин, природокористування та екології, з питань законності, правопорядку та місцевого самоврядування та з питань планування, бюджету і фінансів. Депутати розглянули ряд запропонованих питань та рекомендують сесії районної ради прийняти  відповідні рішення.

Переглядів: 400 | Додав: bil-rada | Дата: 29.10.2014 | Коментарі (0)

 28 жовтня 2014 року відбулося покладання квітів до пам’ятників загиблим у роки Другої світової війни воїнам з нагоди 70 – ї річниці визволення України від німецько – фашистських загарбників.  Чимало людей зібралося у центрі району, аби вшанувати воїнів найстрашнішої війни за всю історію людства.Участь у заході взяли голова районної ради Людмила Янишина, перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Бельцик, , заступник голови районної ради Віра Васильчук, працівники підприємств, установ та організацій району. Традиційно колону супроводжував духовий оркестр районного будинку культури.
         З теплими словами до присутніх звернулася голова районної ради Людмила Янишина.
Всі учасники заходу вшанували пам’ять загиблих в роки війни хвилиною мовчання.
   Для довідки: звільнення України від німецько-фашистських загарбників розпочалося у 1942 році.  5  березня 1944  було звільнено наш район. 28 жовтня 1944 року останні окуповані німцями території України були визволені радянськими військами. Битва за визволення України тривала 680 діб.

Переглядів: 414 | Додав: bil-rada | Дата: 28.10.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини